Αρχική » Antifa » Μανιάτικα: Μαθητική παρέμβαση στο 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά

Μανιάτικα: Μαθητική παρέμβαση στο 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά

Την Τετάρτη 9/5 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά, στα Μανιάτικα. Μοιράσαμε το περιοδικό μας ”Αντιφασιστική Φρουρά” (9ο τεύχος), τόσο στους μαθητές, όσο και στους καθηγητές, καλώντας στην διεθνιστική αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 13/5 και διατρανώνοντας ότι δε θα επιτρέψουμε σε αυτούς που έκαψαν την κατάληψη Libertatia και έστησαν το πογκρόμ στη Λέσβο να πατήσουν το πόδι τους στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, ενημερώσαμε και καλέσαμε τους μαθητές στην πολιτική αντιπολεμική εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε την Παρασκευή 18/5, 7μμ, στην πλατεία Κοραή (Πειραιάς). Η αναζωπύρωση του εθνικισμού και των ελληνο-τουρκικών ανταγωνισμών των αντίστοιχων αστικών τάξεων φέρνουν τον πόλεμο στο Αιγαίο. Όμως, για το ταξικό κίνημα, τη νεολαία και τους εργάτες ο εχθρός βρίσκεται στην ίδια μας τη χώρα, είναι οι Έλληνες καπιταλιστές, η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση