Αρχική » Antifa » Λάρισα: Ενημέρωση απο αντιφασιστική δράση

Λάρισα: Ενημέρωση απο αντιφασιστική δράση

Σήμερα 15/4/2018 ο πατριωτικός ελληνικός σύνδεσμος είχε ακάλεστη συγκέντρωση προς τιμήν του χίτη Γρίβα Διγενή στο κέντρο της πόλης (Αγ. Βελισάριος) στις 12:00.Απο μεριά μας 25 σύντροφοι/σες μία ώρα πρίν της συγκέντρωση τους, όπου στο σημείο βρίσκονταν 10 άτομα καθώς και μια κλούβα, βγήκαμε αιφνιδιαστικά από την πίσω μεριά της πλατείας με αποτέλεσμα οι προσυγκεντρωμένοι φασίστες να ξεκινήσουν να τρέχουν και να φωνάζουν τους μπάτσους για βοήθεια. Εμείς μείναμε για κάποια ώρα στην πλατεία φωνάζοντας συνθήματα μέχρι που φύγαμε έχοντας από πίσω μας για πολύ ώρα την διμοιρία να μας ακολουθεί. Τέλος μετά το τρέξιμο οι φασίστες αφήσαν διάφορα πράγματα πίσω τα οποία είναι τώρα στην κατοχή μας.

Υ.Γ Αυτό ήταν μια προειδοποιητική κίνηση προς τον Π.Ε.Σ. και οποιαδήποτε παρόμοια φασιστική οργάνωση η οποία κάνει ξεκάθαρο πως στην επόμενη εκδήλωση τους τα αντιφασιστικά συνθήματα θα είναι το μικρότερο απο τα προβλήματα τους.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση