Αρχική » Antifa » Λάρισα: Αντιφασιστικές παρεμβάσεις

Λάρισα: Αντιφασιστικές παρεμβάσεις

Κυριακή 21/1/2018 μετά την επίθεση φασιστών στις καταλήψεις της Θεσσαλονίκης, ομάδα συντρόφων επιτέθηκε στο διαμέρισμα της πρώην βουλευτή της Χ.Α. Δ. Σβερώνη με βαριοπούλες και σπρέι.

Τετάρτη 17/1/2018 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική παρέμβαση 35-40 συντρόφων/συντροφισσών με συνθήματα και σπρέι σε γειτονιά της Λάρισας μετά απο πρωτοβουλία της Συνέλευσης Αναρχικών Λάρισας. Ο λόγος της παρέμβασης αυτής ήταν η παρουσία φασιστικών συνθημάτων στη γειτονιά από μια υποτιθέμενη ομάδα ατόμων η οποία αγνοείτε ακόμα. Μετά από την παρέμβαση μεγάλη αστυνομική δύναμη σταμάτησε 17 συντρόφους και συντρόφισσες ελέγχοντας τους για παράνομα αντικείμενα και σπρέι όπως ειπώθηκε από τους ίδιους.

Παρασκευή 2/2/2018 ομάδα συντρόφων πραγματοποίησε βαψιματική στην ίδια γειτονιά καθώς τα φασιστικά συνθήματα είχαν επανέλθει. Παράλληλα αναζητήθηκαν έντονα οι υπαίτιοι, κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους όσους σύχναζαν στην περιοχή πως δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή….

Σάββατο 3/2/2018 20 σύντροφοι/ισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση με κείμενα, εφημερίδες Άπατρις, τρικάκια και αφίσες στην ίδια πάλι γειτονιά από πρωτοβουλία της συνέλευσης Αναρχικών.

Θα συνεχίσουμε να κρατάμε τις γειτονιές μας καθαρές από φασιστοειδή κάθε τύπου.

Αλληλεγγύη στους 5 συλληφθέντες της αντιφασιστικής πορείας στην Θεσ/νίκη.

Δύναμη στους συντρόφους/ισσες στην Αθήνα.

ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.

Αναρχικοί/Αναρχικές

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Ιταλία: Κείμενο για τους κατηγορούμενους της επιχείρησης «Scripta Manent » κατά την συνεδρίαση της 31ης Μάη

Ενόψει της παρουσίας μας σε ένδειξη αλληλεγγύης στο δικαστήριο στις 31 Μαΐου , γράφουμε αυτές …

Αφήστε μια απάντηση