Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Κόρινθος: Παρέμβαση με συνθήματα κατά Αμβρόσιου και φυλακών

Κόρινθος: Παρέμβαση με συνθήματα κατά Αμβρόσιου και φυλακών

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί στάζει δηλητήριο με τη διχαλωτή του γλώσσα.

Ο λόγος, για τον πρώην ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας, αυτό το ναζιστικό κατακάθι, τον χριστέμπορα και πατριδοκάπηλο, τον Αμβρόσιο Καλαβρύτων.

Αυτός ο άγιος εκπρόσωπος του χριστεμπορίου χρησιμοποιώντας την εξουσία που κατέχει προάγει ρατσισμό, ομοφοβία, φασισμό. Αποβλακώνει και χειραγωγεί το χριστεπώνυμο ποίμνιο με σκοπό να μεταδώσει το ιδεολογικόπολιτικό του δηλητήριο.

Είναι φασίστας, ναζιστής, ρατσιστής, χουντικός, εθνικιστής και το δηλώνει ευθαρσώς, αφού όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τη δικη του λογική ειναι άμεσα συνδεδεμένα με την πατρίδα.

Αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, την πόλη από την οποία προάγει όλα αυτά το συγκεκριμένο σκουπίδι και ο τόπος αυτός είναι τα μαρτυρικά Καλάβρυτα.

Στον τόπο που οι ναζί πραγματοποίησαν μια απ’ τις χειρότερες θηριωδίες της ιστορίας τους.

Έτσι, θέλοντας να του στείλουμε ένα μήνυμα, γεμίσαμε με συνθήματα την πρόσοψη των γραφείων της μητρόπολης Κορίνθου και διαμηνύουμε πως αν δεν τον μαζέψουν θα επανέλθουμε.

Επίσης, το ίδιο βράδυ, με αφορμή τη «δολοφονία” του 26 χρονου Μαλτέζου Σώζου από το κράτος στις φυλακές Λάρισας, βρεθήκαμε έξω από της φυλακές της Κορίνθου, γράφοντας συνθήματα σε μια ελάχιστη πράξη αντίδρασης, ενάντια στα κολαστήρια-μπουντρούμια της δημοκρατίας.

Ο κρατούμενος ζητούσε, τουλάχιστον, δυο μήνες να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο αφού πονούσε το δόντι του χωρίς οι υπάλληλοι να του δίνουν σημασία.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο κρατούμενος να οδηγηθεί στο θάνατο από οδοντική φλεγμονή!

Επιπρόσθετα, έπειτα από 3 μέρες βρέθηκε κι άλλος ένας κρατούμενος νεκρός στις φυλακές Αλικαρνασσού.

Ένας 33χρονος που κρατούνταν από το 2016 για ληστείες, με ποινή 14 χρόνια κάθειρξης, έδωσε τέλος στην ζωή αφού κρεμάστηκε στο κελί του.

Με σημείωμα που βρέθηκε επάνω του εξηγούσε, πως δεν άντεχε το ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη της οικογένειας του.

Τέλος, να τονίσουμε πως οι συγκρατούμενοι του, πήραν είδηση το γεγονός πολλές ώρες αργότερα, αφού ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Άλλη μια απόδειξη πως το κράτος χρησιμοποιώντας το ναρκεμπόριο καταστέλλει κάθε διάθεση αντίδρασης μέσα στον ιστό των φυλακών.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΙΡΗΝΕΣ (πρώην ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ)
[email protected]

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση