Κόρινθος: Ενημέρωση απ’το Αντιφασιστικό Διήμερο

Ενημέρωση απ’ το Αντιφασιστικό Διήμερο στην Κόρινθο

Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου την πρώτη ημέρα και στην προβολή ταινίας που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 16/9 στην Παλιά Αγορά. Περίπου 50 άτομα από τον Α/Α χώρο καθώς και Αντιφασίστες/ Αντιφασίστριες όπως και άτομα από την άκρα αριστερά παρακολούθησαν την προβολή. Στο χώρο υπήρχε έντυπο αναρχικό υλικό και μπαρ οικονομικής ενίσχυσης. Ο χώρος της Παλιάς Αγοράς δεν επιλέχθηκε τυχαία από εμάς, αλλά ειναι στο πλαίσιο της στοχοθεσίας μας για την οικιοποίηση των δημόσιων χώρων.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 17/9 έγινε Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο. Κρεμάστηκαν πανό, στήθηκε μικροφωνική και διαβάστηκαν κείμενα, γράφτηκαν συνθήματα και πατήθηκαν στένσιλ, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα σε δεκάδες περαστικούς. Τη συγκέντρωση στήριξαν μέσω του Συντονισμού Αναρχικών Πελ/νησου οι σύντροφοι απ’ την Αναρχική Συνέλευση Άργους LUPUS. 

Επίσης καθόλη τη διάρκεια της Αντιφασιστικής Συγκέντρωσης, δεκάδες μπάτσοι, οπκε, διας και λήτες μας παρακολουθούσαν κι ήταν διασκορπισμένοι στα γύρω στενά.

Τέλος η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με μοίρασμα στα μαγαζιά και τους κεντρικούς πεζοδρομους της πόλης.

5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΓΗ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΖΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ

Α.Σ. Σειρήνες

via athens.indymedia.org

Κόρινθος: Ενημέρωση απ'το Αντιφασιστικό Διήμερο
Κόρινθος: Ενημέρωση απ'το Αντιφασιστικό Διήμερο

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες