Κέρκυρα: Προβολή Πολιτικών Ντοκιμαντέρ – Κατάληψη Αντινομία

0
657

Λάβαμε 08/05/2019

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 21:00
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ*

RUSSIA: THE NETWORK
Ρωσία (2019)
/Αγγλικοί Υπότιτλοι/

Το φθινόπωρο του 2017, η FSB κατασκεύασε την μεγάλη σκευωρία του “Δικτύου Αναρχικών”. Αρχικά, στη πόλη Penza στη Ρωσσία συνελήφθησαν 6 αναρχικοί οι οποίοι υπέστησαν ηλεκτροσόκ και ξυλοδαρμούς ενώ βρίσκονταν κρεμασμένοι ανάποδα
στα γραφεία της FSB με σκοπό να τους αναγκάσουν να ομολογήσουν ότι συμμετείχαν στην τρομοκρατική οργάνωση “Δίκτυο”. Oι πράκτορες της FSB συνέδεσαν τους 6 αναρχικούς της Penza με όπλα και εκρηκτικά, τα οποία “ανακαλύφθηκαν” κάτω από διευκρίνιστες συνθήκες. Στη συνέχεια, τον Γενάρη του 2018 συνελήφθησαν δυο ακόμα αναρχικοί στην Αγία Πετρούπολη, οι ποίοι υπέστησαν βασανιστήρια προκειμένου να ομολογήσουν τη συμμετοχή τους στο “Δίκτυο”.

—————————————————————————————————————————————————————————-

UKRAINE’S ANARCHIST MILITANTS
Ουκρανία (2019)
/Αγγλικοί Υπότιτλοι/

Το αναρχικό κίνημα στην Ουκρανία έχει μακρά ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920 με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Μαύρο Στρατό του αναρχικού επαναστάτη Nestor Makhno. Όμως απο τα γεγονότα του Maidan το 2014 η άνοδος ακροδεξιών και φασιστικών παραμιλιταριστικών ομάδων γίνεται ολοένα και πιο φανερή. Ένα αυξανόμενο πρόβλημα που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η φασιστική απειλή, μια ομάδα αναρχικών αντιφασιστών με το όνομα Rev Dia (Eπαναστατική Δράση) έχει αρχίσει να οργανώνεται. Είναι οπλισμένοι, εκπαιδεύονται και δεν έχουν μιλήσει ποτέ σε δημοσιογράφους.
Μέχρι τώρα…

*Η κατάληψη Αντινομία βρίσκεται εντός του παλιού ψυχιατρείου Κέρκυρας.

-Ανοιχτή Διαχειριστική Συνέλευση κάθε Δευτέρα στις 19:00-

Κατάληψη Αντινομία