Κέρκυρα: Κάλεσμα σε αντιεθνικιστική συγκέντρωση

0
1199

Λάβαμε 13/05/2020

Κάλεσμα σε αντιεθνικιστική συγκέντρωση.
Παρασκευή 25 Μαίου στις 15:00 στο Παλιό Ψυχιατρείο.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος!

Tην Παρασκευή 15 Μαίου έχει καλεστεί και στην Κέρκυρα, στα πλαίσια πανελλαδικού συντονισμού, ξενοφοβικό, ρατσιστικό κάλεσμα στο κέντρο της πόλης. Το κάλεσμα είναι ένα συνονθύλευμα ρατσισμού, ξενοφοβίας, μισαλλοδοξίας. Ένα κάλεσμα στο οποίο αγκαλιάζονται ο εθνικισμός, με τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό και τις θεωρίες συνωμοσίας. Είναι μια ακόμα προσπάθεια του εθνικού κορμού να εμφανιστεί δημόσια, σε μια προσπάθεια να συγκροτήσει ρεύμα, τώρα που μια νέα κρίση είναι προ των πυλών.
Δικό μας χρέος είναι να στήσουμε συλλογικό αντιεθνικιστικό ανάχωμα στην διάχυση δηλητηρίου. Γνωρίζουμε ότι για την νέα κρίση που έρχεται με γοργό βηματισμό, όπως και για όλες τις προγενέστερες, δεν ευθύνονται οι μετανάστες, οι άλλοι, τα εξαθλιωμένα κομμάτια της κοινωνίας, αλλά το κράτος και το κεφάλαιο.
Σε εποχές που η εξατομίκευση, ο φιλοτομαρισμός, ο κοινωνικός κανιβαλισμός, ο φόβος δημιουργούν ένα ασφυκτικό τοπίο, εμείς θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της αλληλεγγύης, της αντίστασης, της αλληλοβοήθειας.

Να μην αφήσουμε σπιθαμή γης στους εχθρούς της ελευθερίας, να στήσουμε μπλόκο στον εθνικισμό και σε ότι τον γεννά.

Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς με τους κανίβαλους αυτού του κόσμου.

Kατάληψη Αντινομία
katalipsiantinomia.squat.gr