Κείμενο για την αποφυλάκιση του σύντροφου Θεόφιλου

0
757

Σε όλους πλέον είναι σαφές ότι η όποια κυβέρνηση, απεχθάνεται τους αναρχικούς.

Μάλιστα κάνει ότι μπορεί για να πείσει μέσω της κυρίαρχης αφήγησης ότι οι αναρχικοί είναι κάποια απόκοσμα σατανικά πλάσματα που αξίζουν διωγμούς, φυλακές ακόμα και δολοφονίες.

Και αυτό συμβαίνει, γιατί οι εξουσιαστές ανεκαθεν έτρεμαν όσους δε ζούσαν έρποντας και ειδικά τους αναρχικούς, αυτούς δηλαδή που αποσκοπούν στη μια και καλή αποκαθήλωση τους. Που θα μετατρέψουν την ιδιοκτησία και την εξουσία σε ιστορικές αναμνήσεις.

Αυτός άλλωστε, είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο οι τιμωρίες που βαραίνουν τους αναρχικούς είναι οι πιο σκληρές – ακόμα και οι βιαστές χαίρουν ηπιότερης αντιμετώπισης.

Προ ολίγων ημερών, ο αγαπημένος σύντροφος Θεόφιλος Μαυρόπουλος αφέθηκε επιτέλους ελεύθερος, έχοντας υπογράψει την αποφυλάκιση του από τις 24 Ιουλίου. Αποφυλάκιση μετά από κάθειρξη που ξεπερνά τα 8 έτη ζωής.

Απότοκη της έκτισης μιας εξουθενωτικής ποινής, η οποία βασίστηκε στην κατηγορία της συμμετοχής του στην Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Μιας ποινής που του επέβαλαν η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε συνεργασία με την αστική δικαιοσύνη. Τα δίδυμα παιδιά του κράτους που έχουν ανάγει τον ρεβανσιστικό εγκλεισμό σε επιστήμη, για να κλειδαμπαρώνουν αγωνιστές στα κάτεργα της δημοκρατίας. Που διατείνονται ότι οι συμβολικές δυναμικές δράσεις – δίχως τον παραμικρό βαθμό επικινδυνότητας για την ανθρώπινη ζωή – και η αντίσταση στην κατασταλτική βία αντιστοιχούν σε 10 χρόνια εντός τεσσάρων τοίχων. Άλλα ταυτόχρονα προστατεύουν μετά μανίας τους δολοφόνους χρυσαυγίτες ή τα λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής ελίτ.

Ως φόρο τιμής στο σύντροφο Θεόφιλο, φωνάζουμε στους εξουσιαστές ότι:

Δεν λυγίζουμε, δεν μασάμε, δεν υποχωρούμε και θα παλεύουμε μέχρι τέλους για την ελευθερία! Πως έχουμε διαλέξει στρατόπεδο και δεν υπάρχει γυρισμός.

Καλή λευτεριά Θεόφιλε!

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αναρχική συλλογικότητα ΜΑΣΟΒΚΑ

Πρωτότυπη δημοσίευση 22/09/2019
via athens.indymedia.org