Κείμενο αλληλεγγύης από πολιτικούς κρατούμενους-ες στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

0
830

Λάβαμε 15/01/2021

Κείμενο αλληλεγγύης από πολιτικούς κρατούμενους-ες στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Είναι στυγνοί και αμετανόητοι δολοφόνοι. Αυτοί που επεκτείνουν τον ζωτικό χώρο των κεφαλαίων τους με πολεμικές επεμβάσεις. Αυτοί που μακελεύουν ολόκληρους λαούς για να κινηθούν τα γρανάζια της καπιταλιστικής κερδοφορίας. Αυτοί που φτωχοποίησαν την κοινωνία με τα μνημόνια τους. Αυτοί που εξοντώνουν τους αποκλεισμένους και τους “περισσευούμενους” στις φυλακές και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών. Αυτοί που ξήλωσαν το δημόσιο σύστημα υγείας και πλούτισαν τις πολεμικές βιομηχανίες. Αυτοί που σαν προτεραιότητα βάζουν την κατασταλτική οχύρωση και την πολεμική προετοιμασία και όχι την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών. Αυτοί που αφήνουν τους φτωχούς να φυτοζωούν και να πεθαίνουν αβοήθητοι και ανακαλύπτουν “λεφτόδεντρα” μόνο όταν θέλουν να μπουκώσουν με εκατομμύρια ευρώ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τους επιχειρηματίες φίλους τους.

Είναι στυγνοί και αμετανόητοι τρομοκράτες. Οι γιάφκες τους βρίσκονται στην αμερικάνικη πρεσβεία, στις στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ, στο Μέγαρο Μαξίμου, στα υπουργικά γραφεία, στα βουλευτικά έδρανα, στα εργοδοτικά σαλόνια, στα αστυνομικά τμήματα, στα δικαστικά μέγαρα.

Είναι στυγνοί και αμετανόητοι εγκληματίες και θέλουν να εξοντώσουν τον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα. Θέλουν να εξοντώσουν τη μνήμη της κοινωνικής αντίστασης και της λαϊκής επαναστατικής αντιβίας. Θέλουν να ξεριζώσουν την ιστορία των κοινωνικών αγώνων. Θέλουν να εξοντώσουν οτιδήποτε και οποιονδήποτε τους θυμίζει πως δεν μπορούν να παίζουν μονότερμα στο γήπεδο της ταξικής πάλης. Πως πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μπαίνουν εμπόδιο στους βάρβαρους σχεδιασμούς τους. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Γι’ αυτό θέλουν να τον εξοντώσουν. Γι’ αυτό θα τους εμποδίσουμε.

Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

Πολύκαρπος Γεωργιάδης – Φυλακή Λάρισας
Βαγγέλης Σταθόπουλος – Φυλακή Λάρισας
Γιάννης Δημητράκης – Φυλακή Δομοκού

Ελεύθεροι κρατούμενοι απο την Τουρκία:

Ali Ercan Gökoğlu- Φυλακή Μαλανδρίνου
Burak Ağarmıs- Φυλακή Μαλανδρίνου
Sadi Naci Özpolat- Φυλακή Διαβατών
Halil Demir- Φυλακή Γρεβενών
Anıl Sayar-Φυλακή Αγίου Στεφάνου Πάτρας
Harika Kızılkaya-Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού
Hazal Seçer-Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού
Sinan Oktay Özen- Φυλακές Κορυδαλλού
Ismail Zat-Φυλακές Κορυδαλλού
Hasan Kaya-Φυλακές Κορυδαλλού
Sinan Çam- Φυλακές Κορυδαλλού