Η Olga Kosmopoulou, γιατρός των απεργών πείνας, καταγγέλλει και ζητά αναδημοσίευση:
«Στην εξευτελιστική διαδικασία σωματικού ελέγχου με πλήρη γύμνωση και επισκόπηση γεννητικών οργάνων υπέβαλλε σήμερα την άναυδη σύζυγο κρατούμενου απεργού πείνας, που έχει 24ωρη άδεια να τον επισκέπτεται και να τον φροντίζει, εξωτερική ανώνυμη αστυνομικίνα που εκλήθη από τον επίσης ανώνυμο αστυνομικό που συνεπικουρούσε τους φρουρούς.
Ο “έλεγχος” έγινε μέσα στο λουτρό του κελιού. Σύντροφοι, φίλοι και συναγωνιστές, δεν έχω λόγια για να πω άλλα επί του θέματος. Πρόκειται για ένα από τα πιο απάνθρωπα, ταπεινωτικά και εξευτελιστικά πράγματα, που απαιτούμε να μην γίνονται ούτε στους κρατούμενους, πόσο μάλλον στις/τους συγγενείς τους. Κύριε Πανούση, εμείς, η αριστερά του “τίποτα”, και ο αναρχικός -αντιεξουσιαστικός χώρος, δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτές τις πρακτικές, αλλά ούτε και να μας ταπεινώσετε μπορείτε με τέτοιες μεθόδους».
Από τη σελίδα της Όλγας Κοσμοπούλου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τη γιατρό Όλγα Κοσμοπούλου,
πριν λίγο στη ραδιοφωνική-ελληνοφρένεια..
Σύζυγος Απεργού πείνας που νοσηλεύεται στο κρατικό Νίκαιας, κατά την καθιερωμένη/καθημερινή της επίσκεψη (για την οποία έχει ειδική άδεια) για τη φροντίδα του συντρόφου, υπέστει εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο από τους μπάτσους
(μεταξύ άλλων κ έλεγχο γεννητικών οργάνων).
Η ενοχοποίηση/ταπείνωση των συγγενών των πολιτικών κρατουμένων σε όλο της το “μεγαλείο”..
Από Αυτοοργανωμένη Συλλογικότητα Νισάφι
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tr9Sa8vLvYs&w=420&h=315]

