Καλλιθέα: Πόλη καθαρή από φασίστες

0
201

Την 1/7 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στην Καλλιθέα από την ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού και την ΑΣΥΚΑΜΟ. Στις 6 το απόγευμα αγωνιστές έστησαν μικροφωνική στην πλατεία Κύπρου η οποία ολοκληρώθηκε με πορεία στον ΗΣΑΠ Καλλιθέας, με συμμετοχή 100 συντρόφων. Σε άλλη μία γειτονιά φάνηκε η ανυπαρξία των φασιστών, ενώ έγινε ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την πλήρη ηγεμονία των αντιφασιστών σε αυτήν.

Μετά το Πέραμα και τον Ασπρόπυργο, έγινε σαφές πως ο μαχητικός αντιφασισμός, εκμεταλλευόμενος τις αντικειμενικές συνθήκες και τη δύσκολη πολιτική περίοδο που διανύει η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δυναμώνει και νομιμοποιείται συνεχώς στις γειτονιές, αλλά τροφοδοτεί το ευρύτερο ταξικό κίνημα χτίζοντας ευνοϊκό περιβάλλον για περαιτέρω αγώνες.

Το γυαλί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σιγά σιγά ραγίζει και είναι χρέος μας να σπάσει αναθεωρώντας το με ταξική και επαναστατική χροιά. Η διατήρηση οργανώσεων με επαναστατική αναφορά, οι νέοι αγώνες που συνεχώς ξεδιπλώνονται μπροστά μας, οι νικηφόρες μεθοδολογίες του παρελθόντος που ξεθάβονται και υλοποιούνται από τον μαχητικό αντιφασισμό και η πλήρης αδυναμία της συμμορίας του Μιχαλολιάκου να εκμεταλλευτεί το πανευρωπαϊκό ακροδεξιό κλίμα και οι συντριβές της το τελευταίο χρονικό διάστημα, συνοψίζουν την ελληνική πολιτική πραγματικότητα και υπονοούν τις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά μας.

Χρέος μας να συνεχίσουμε στην ίδια μαχητική κατεύθυνση. Και θα συνεχίσουμε.

Κρεμάλα στους φασίστες!

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού