Αρχική » Antifa » Καλλιθέα: Ενημέρωση για αντιφασιστική παρέμβαση στις 28/10

Καλλιθέα: Ενημέρωση για αντιφασιστική παρέμβαση στις 28/10

Ενημέρωση για αντιφασιστική παρέμβαση στις 28/10 στην Καλλιθέα

Το Σάββατο 28/10 μαζευτήκαμε με πλήθος συντρόφων/συντροφισσών στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής είχαν ζητήσει προ ημερών άδεια από το δήμο Καλλιθέας ,για να εμφανιστούν δημόσια και να καταθέσουν στεφάνι. Δεν τρέφαμε αυταπάτες, ούτε είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα τολμούσαν να εμφανιστούν επίσημα, ακόμα κι αν είχε εγκριθεί η άδεια από τη δημοτική αρχή. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και η παραμικρή υπόνοια ότι θα έβγαιναν από τις τρύπες τους έστω και ατομικά, μας υποχρέωνε να είμαστε εκεί ,ώστε να αντιμετωπίσουμε δραστικά οποιαδήποτε απόπειρά τους να οικειοποιηθούν την περιοχή και τις γειτονιές μας.

Παρατίθεται και σύνδεσμος με ενημέρωση από την προηγούμενη απόπειρα τους να εμφανιστούν δημόσια στη Καλλιθέα τον περασμένο Μάρτιο με ανάλογο τρόπο.

Επίσης παρατίθονται φωτογραφίες, με τη πρώτη να είναι από εικαστική παρέμβαση συντρόφων της συλλογικότητας σε βρωμιές που βρέθηκαν σε τοίχο των γειτονιών του Πειραιά, όπου διαφαίνεται το γράμμα σίγμα να είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που να παραπέμπει στα SS, όπως μπορούμε να δούμε στην επομένη φωτογραφία.
Θέλει ο ναζιστής να κρυφτεί…

Ούτε ΣΠΙΘΑΜΗ γης στους φασίστες

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου
Τρόπος επικοινωνίας: [email protected]

 

Δείτε επίσης

Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμούς

Κάμερες, Ηλεκτρονικά Εισητήρια, μπάρες στα μετρό, στρατιωτική επιβολή μέσω της μόνιμης παρουσίας αστυνομικών σε γειτονιές …

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων