Κάλεσμα Αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α.

0
202

Λάβαμε 27/02/2019

1) Μικροφωνική αλληλεγγύης στα μέλη του Ε.Α,28/2/19, 12 πμ στο Μοναστηράκι.

2) Κάλεσμα στο δικαστήριο φυλ. Κορυδαλλού, 1/3/19, 9:30 πμ

Το εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά την βομβιστική επίθεση στη Διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδας και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του ΔΝΤ, δηλαδή των δύο από τους τρεις υπεύθυνους για την επιβολή των Μνημονίων στην Ελλάδα, βρίσκεται στο στάδιο των πολιτικών καταθέσεων- “απολογιών” των δύο μελών της οργάνωσης, Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη.

Ο ένοπλος αγώνας δεν είναι ένα ποινικό αδίκημα, όπως παρουσιάζεται από τον κατασταλτικό και δικαστικό μηχανισμό του κράτους. Στον πυρήνα του είναι πολιτική θέση, είναι πολιτική βούληση για την ανατροπή του εκάστοτε καθεστώτος κι αυτό είναι καταγεγραμμένο στην παγκόσμια ιστορία των επαναστάσεων και των επαναστατικών κινημάτων.

Ο ένοπλος αγώνας είναι συνυφασμένος με την σύγχρονη ιστορία, είναι η παρακαταθήκη που έχουν αφήσει οι λαοί σε κάθε αντιστασιακή και επαναστατική συνθήκη, είναι συνυφασμένος με την ανατροπή του καπιταλισμού και του κράτους. Ο αγώνας για την Κοινωνική Επανάσταση παραμένει ζωντανός και σε αυτόν στρατεύονται χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες – από αυτούς είναι και οι σύντροφοι Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης – που αγωνίζονται για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας οικονομικής ισότητας και πολιτικής ελευθερίας.

Μικροφωνική Αλληλεγγύης, Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στο Μοναστηράκι

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης , Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 09:30, στις δικαστικές αίθουσες των Φυλακών Κορυδαλλού.

Νίκος Μαζιώτης, Πόλα Ρούπα, μέλη του Επαναστατικού Αγώνα