Ηράκλειο: Δράσεις αλληλεγγύης στα πλαίσια της καμπάνιας #RiseUp4Rojava

Εκδήλωση-συζήτηση: Παρασκευή 30/08, στις 20:30

Λάβαμε 25/08/2019

Κάλεσμα

Φίλοι-ες (δηλαδή κουρδιστί hevalen)

Γεια χαρά και καλούς μας αγώνες το φθινόπωρο που έρχεται.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, 6 και 7 του Σεπτέμβρη θα γίνουν σε διεθνές επίπεδο δράσεις αλληλεγγύης στην επανάσταση στη Ροζάβα. Οι δράσεις αυτές θα γίνουν στο πλαίσιο της καμπάνιας RiseUp 4 Rojava που έχει σαν στόχο:

α) Την διεθνή δικτύωση και οργάνωση της υπεράσπισης της επανάστασης της εποχής μας, όχι με ένα εφήμερο -τύπου πυροτέχνημα- τρόπο, αλλά με βάθος και συνέπεια.
β) Την ανάδειξη, δημοσιοποίηση και στοχοποίηση του δικτύου των πολεμικών και τουριστικών βιομηχανιών που την απειλούν εξοπλίζοντας το τουρκικό φασιστικό κράτος.
γ) Την οικοδόμηση ενός κοινού μετώπου εναντίον του καθεστωτικού φασισμού στη Τουρκία που αποτελεί απειλή και για την ευρύτερη περιοχή.

Σαν hevalen-gr (είμαστε κομμάτι αυτής της προσπάθειας, μαζί με ομάδες από Αθήνα (Ευτοπία, ΕΣΔΑ), Κομοτήνη (Utopia AD) και την ΑΔΡΕ στο Ρέθυμνο.
Ξέρουμε πως η περίοδος αυτή ίσως να σας βρίσκει ακόμη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, παρόλα αυτά θα θέλαμε να οργανώσουμε από μεριάς μας μια μικρή δράση τις ημέρες αυτές. Υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που θα θέλαμε να προτείνουμε και να συζητήσουμε από κοντά στις 30/8, ημέρα Παρασκευή, ώρα 20:30 στο Da (Ντεντιδάκηδων 15, Καμαράκι).

Ελπίζουμε στην παρουσία σας. Φυσικά μπορείτε να μοιράσετε το κάλεσμα αυτά όπου αγαπάτε.

Συντροφικά, οι κουρδολάγνοι της πόλης σας.

Ηράκλειο: Δράσεις αλληλεγγύης στα πλαίσια της καμπάνιας #RiseUp4Rojava

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες