Η ΕΛ.ΑΣ. σας εύχεται καλή χρονιά (ανάρτηση γιγαντοπανό στις 18/01)

Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στις 18 Γενάρη, στις δώδεκα το μεσημέρι, συντρόφισσες και σύντροφοι αναρτήσαμε γιγαντοπανό ενάντια στην αστυνομική βία, στον τρίτο όροφο κτιρίου στη συμβολή Πατησίων και Ιουλιανού. Το πανό έγραφε ” Η Ε.Λ.Α.Σ σας εύχεται καλή χρονιά και δεσμεύεται να μοιράσει απλόχερα ξυλοδαρμούς, βασανισμούς, σεξιστικές επιθέσεις, δολοφονίες”.

Προηγούμενη ανάρτηση στο indymedia, που επιτηδευμένα παρουσιάζεται να συνοδεύει τη συγκεκριμένη κίνηση, δεν προέρχεται από τα άτομα που την πραγματοποίησαν. Τέτοιες πρακτικές, που τον τελευταίο καιρό ολοένα και επαναλαμβάνονται, είναι απαράδεκτες και τις θεωρούμε επικίνδυνες, προβοκατόρικες έως και ύποπτες. Είναι προφανές ότι όταν δεν χρησιμοποιούνται από μπάτσους υποκαθιστούν τον κόπο, τον λόγο και τις προθέσεις των ατόμων που πραγματοποιούν την κάθε κίνηση. Η εργαλειακή οικειοποίηση κινηματικών δράσεων δεν έχει θέση ανάμεσα μας…

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

αναρχικές/αναρχικοί

Πρωτότυπη δημοσίευση 23/01/2020
via athens.indymedia.org

Η ΕΛ.ΑΣ. σας εύχεται καλή χρονιά (ανάρτηση γιγαντοπανό στις 18/01) Η ΕΛ.ΑΣ. σας εύχεται καλή χρονιά (ανάρτηση γιγαντοπανό στις 18/01) Η ΕΛ.ΑΣ. σας εύχεται καλή χρονιά (ανάρτηση γιγαντοπανό στις 18/01) Η ΕΛ.ΑΣ. σας εύχεται καλή χρονιά (ανάρτηση γιγαντοπανό στις 18/01)

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες