Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Γυναικείες Φυλακές Θήβας: Κινητοποίηση για σωφρονιστικό-ποινικό κώδικα

Γυναικείες Φυλακές Θήβας: Κινητοποίηση για σωφρονιστικό-ποινικό κώδικα

Η κινητοποίηση των κρατούμενων ενάντια στις φασιστικές διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα και για την αλλαγή του εξοντωτικού ποινικού κώδικα διαρκώς εξαπλώνεται σε όλες τις φυλακές της Ελλάδας.

Τώρα συμμετέχουν και οι γυναίκες κρατούμενες από τις ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΗΒΑΣ στηρίζοντας τα αιτήματα της Επιτροπής Αγώνα Φυλακών και παράλληλα διεκδικώντας την παράταση του αποσυμφορητικού νομού Παρασκευόπουλου ως μια προσωρινή επίλυση στην αυθαιρεσία και στον γιγαντισμό των ποινών που μοιράζουν τα δικαστήρια.

Στις 15/05/2018 οι κρατούμενες από τις ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΗΒΑΣ κατέθεσαν κείμενο με τα αιτήματα της Επιτροπής Αγώνα με 248 υπογραφές και αριθμό πρωτόκολλου 38032

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Επιτροπή Αγώνα Φυλακών

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση