Γιάννινα: Σκατά στους φασίστες, Κυριολεκτικά

20 Απριλίου 1889 γεννιέται ο αδόλφος χίτλερ.

21 Απρίλη 1923 στην Ιταλία, ο μουσολίνι ανακηρύσσει την ημέρα ίδρυσης της Ρώμης εθνική γιορτή, ενώ παράλληλα καταργεί την Πρωτομαγιά.

21 Απρίλη 1967 στην Αθήνα εκδηλώνεται η χούντα των συνταγματαρχών.

Ημερομηνίες ορόσημο, ημερομηνίες χαράς, ευτυχίας και δόξας για κάθε εθνικιστικό κατακάθι τις οποίες ωστόσο εμείς τις έχουμε χεσμένες. Θεωρήσαμε λοιπόν πως μια ημερομηνία όπως η 21 Απρίλη θα ήταν μια ημέρα χαράς και για το περίττωμα ονόματι Χριστόφορο Τσάγκα για αυτό και θελήσαμε να συνεισφέρουμε με ένα ιδιαίτερο δώρο από τα βάθη του γαστρεντερικού μας σωλήνα.

Ο Χριστόφορος, δικηγόρος στο επάγγελμα αποτελεί εξέχων στέλεχος του νομικού τμήματος της Χρυσής Αυγής, έχει πάρει μέρος ως υποψήφιος στα Γιάννινα στους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές Μαΐου Ιουνίου του 2012, στις βουλευτικές Γενάρη και Σεπτέμβρη του 2015 και φυσικά ως δικηγόρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής για λογαριασμό της.

Την γεμάτη νυχτερινές μυρουδιές Κυριακή 21 Απρίλη επισκεφθήκαμε το ένα από τα δύο σπίτια της οικογενείας Τσάγκα στην οδό Γρηγορίου Σακκά 10 και αδειάσαμε στο χαλάκι της εξώπορτας έναν σωρό από σκατά. Με αυτή την κίνηση θέλουμε να παραμένουμε συνεπείς στο πάγιο αντιφασιστικό σύνθημα «ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ» και να υπενθυμίσουμε στα φασιστοειδή πως ούτε τους ξεχνάμε, ούτε θα τους αφήσουμε να πάρουνε ποτέ ανάσα σε αυτή την πόλη. Επίσης αυτό θα θέλαμε να αποτελέσει και μήνυμα προς κάθε βοθρόλυμα υποψήφιο με την Χρυση Αυγη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Προσέξτε καλά γιατί θα ξεχεστούμε άσχημα.

Σύστημα Κοινωνικής Αφόδευσης Τοπικού Αντιφασισμού

via athens.indymedia.org

Γιάννινα: Σκατά στους φασίστες, Κυριολεκτικά Γιάννινα: Σκατά στους φασίστες, Κυριολεκτικά

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες