Για το έγκλημα που λέγεται φορμόλη

0
964

ΣΤΙΣ 4 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΗΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑ  ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΑ και ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ.

Είναι η κλασική τακτική όποιος σηκώνει κεφάλι και δεν προσκυνάει αφεντικά και εγκλήματα να προσπαθούν να τον αποδομίσουν σαν χαρακτήρα και να τον παρουσιάσουν σαν επικίνδυνο για την κοινωνία , απόφαση του δικαστηρίου είναι η απαγόρευση στο να δημοσιοποιώ και αν το κάνω για κάθε παράπτωμα θα δέχομαι 500ευρο πρόστιμο και τρίμηνη φυλάκιση ενώ δεν δέχτηκε τα περί γκαγκστερ και απαγωγής, . Ουσιαστικά σκοπός αυτού του δικαστηρίου ήταν να φιμωθώ και να αρχίσουν να με εξοντώνουν οικονομικά και ηθικά. Η απόφαση μου ανακοινώθηκε Νοέμβρη και μετά απο λίγο μου ήρθε δικαστήριο περι απειλών απαγωγής γραμματέας.

-Όταν ήμουν 18 χρονών σπούδασα ιχθυολόγος δεν ήξερα ότι για να πας μπροστά πρέπει να σπουδάσεις κάθαρμα

ΞΑΝΑΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΝΩΝ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΙΛ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΒΟΜΒΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΜΟΛΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΕΙ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ.

Μακροχρόνια έκθεση στη φορμαλδεϋδη έχει συσχετισθεί με αυξανόμενη πιθανότητα εμφάνισης ρινικού καρκίνου και των ιγμορείων, ρινο- και στοματοφαρυγγικού καρκίνου, και καρκίνου των πνευμόνων στον άνθρωπο. Πειράματα σε ζώα αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ ρινικού καρκίνου σε αρουραίους και την έκθεσή τους σε φορμαλδεΰδη. Συγκλίνουσες ενδείξεις καρκινογένεσης περιλαμβάνουν δέσμευση DNA, γονοτοξικότητας σε βραχυπρόθεσμες δοκιμές, και κυτταροτοξικών αλλαγών στα κύτταρα του οργάνου-στόχου που υποδηλώνει προνεοπλασματικές αλλαγές. Η Φορμαλδεΰδη είναι μια πλήρης καρκινογόνος ουσία και εμφανίζεται να ασκεί επίδραση σε τουλάχιστον δύο στάδια της διαδικασίας καρκινογένεσης.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

via athens.indymedia.org