Φυλακές Κορυδαλλού: Καθεστώς απαγορεύσεων από την εξωτερική φρουρα

0
596

Λάβαμε 30/05/2019

Φυλακές Κορυδαλλού- Καθεστώς απαγορεύσεων από την εξωτερική φρουρα

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένα φασιστικό καθεστώς στην πύλη των επισκεπτηριων των φυλακών Κορυδαλλού.

Απο την στιγμή που ανέλαβε ο νέος διοικητής της εξωτερικής φρουράς οι κρατούμενοι και οι συγγενείς τους υποβάλλονται διαρκώς σε μια ψυχολογική και σωματική ταλαιπωρία.

Με δικές του διαταγές απαγορεύονται σχεδόν τα πάντα.

Ακόμα και τα τσιγάρα που φέρνουν οι συγγενείς των κρατουμένων σε αυτούς που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν, θεωρούνται πλέον απαγορευμένο είδος Κι ενώ υπάρχουν υλικοτεχνικές υποδομές για να ελέγχονται τα πράγματα που φέρνουν οι συγγενείς των κρατουμένων, οι υπάλληλοι της εξωτερικής φρουράς τους αναγκάζουν να τα πάρουν πίσω

Εμείς απο την μεριά μας δεν θα δεχθούμε απο κανένα να ταλαιπωρεί και να προσβάλει τους συγγενείς μας, ούτε να επιβάλει τα καψόνια του σε εμάς.

Σαν πρώτο βήμα γνωστοποιούμε προς το Υπουργείο την κατάσταση που επικρατεί απο την εξωτερική φρουρά και καλούμε να άρει άμεσα την πολιορκία που έχει επιβληθεί τόσο σε εμάς, όσο και στους συγγενείς μας.

Περιμένουμε απο τον Υπουργό να στείλει τον διευθυντή διαχείρισης κρίσεων κ. ΔΟΥΛΑΜΗ για να συζητήσουμε και να δώσει λύση στο παραπάνω αλλα και σε άλλα προβλήματα που έχει το κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού.

Επιτροπή Αγώνα Φυλακών Κορυδαλλού