Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Φυλακές Κορυδαλλού: Επέστρεψαν στις φυλακές οι απεργοί πείνας Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα

Φυλακές Κορυδαλλού: Επέστρεψαν στις φυλακές οι απεργοί πείνας Ν. Μαζιώτης και Π. Ρούπα

6 Δεκέμβρη 2017

Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο ότι η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης επέστρεψαν πίσω στην φυλακή έπειτα και από τις αντιδράσεις των γιατρών του Γ.Κ. Νοσοκομείου της Νίκαιας (πενταμελούς επιτροπής ΕΙΝΑΠ) και το δελτίο τύπου που εξέδωσαν σήμερα το μεσημέρι τόσο για την αντίθεσή τους στο φασιστικό μέτρο της ακούσιας νοσηλείας όσο και την αστυνομοκρατία στο νοσοκομείο. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρθηκαν και στην κατάσταση της υγείας τους.

Σημειωτέον ότι οι σύντροφοι είχαν από χθες υπογράψει για την έξοδο τους από το νοσοκομείο και την επιστροφή τους στη φυλακή κάτι που απαγόρευσε ο αρμόδιος εισαγγελέας Σαββαίδης.

Τον Μαζιώτη τον ενημέρωσαν ότι θα κρατηθεί στο πειθαρχείο μέχρι να επισκευαστούν οι ζημιές στη β΄ θέση του υπογείου, εκεί όπου θα εξακολουθήσει να κρατείται σε απομόνωση!

Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ-ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ (σχετικά με τον αποσυμφορητικό νόμο)

Λάβαμε 20/06/2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ-ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ (σχετικά με τον αποσυμφορητικό νόμο) ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Υπ΄όψιν …

Αφήστε μια απάντηση