Οι συνεχόμενες αστυνομικές εισβολές στα Εξάρχεια, επέτρεψαν στους φασίστες να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα και να πατήσουν και στην περιοχή των Εξαρχείων, εκεί με μέχρι προχθές, απλά δεν τολμούσαν να περάσουν. Αυτό είναι το αποτέλεσμα των εισβολών στην Villa κι την Σκαραμαγκά, αυτό είναι το αποτέλεσμα της κρατικής καταστολής μέσα στα Εξάρχεια. Και καθώς χθες δεν μπορούσαν να παρευρίσκονται τα ΜΑΤ, καθώς έδερναν αντιφασίστες στην Πάρο προστατεύοντας τους φασίστες βουλευτές, που αποφάσισαν να εκδράμουν εκεί.
Αντιγραφή από athens.indymedia.org – Νέο link : athens.indymedia.org
εχθες γυρω στις 03.30 τα ξημερωματα τρεις σιστες οι οποιοι αραζανε στη σταση του λεωφορειου χαριλαου τρικουπη και δερβενιων επιτεθηκαν σε εναν φιλο, ψιλοασχετο με το χωρο, ο οποιος περναγε απο εκει. του τη πεσανε απο πισω καθως κατηφοριζε τη δερβενιων, του εβγαλαν μαχαιρι, ακουσαν τα σπαστα του ελληνικα (ειναι μισος ελληνας) και εψαξαν ταυτοτητα και διαβατηριο για να δουνε απο που ειναι και να πραξουν αναλογα, του μοστραρανε τα στοχαδια και τα εθνοσημα που ειχανε ραμμενα στα μπουφαν τους ρωτωντας τον ”ξερεις τι ειναι αυτο ρε” και τετοια, του ψειρισανε το κινητο τα ψιλα του και το φουτερ του, γιατι τους αρεσε, ο σιστας με το μαχαιρι σχεδον του τις εβαζε τσιμπητες και τελικα του δωσανε κανα δυο φαπες και τον αφησανε να φυγει.
οι σιστες ηταν μαυροντυμενοι με σχετικα καλυμμενα χαρακτηριστικα φορωντας καπελακια σκουφο και κασκολ.
μολις πληροφορηθηκα το σκηνικο κατεβηκα στην πλατεια και στα περιξ να μαζευτουμε κοσμος να παμε να τους βρουμε και να τους τσακισουμε αλλα δεν υπηρχε ψυχη κυριολεκτικα η περιοχη ηταν τελειως νεκρη ( μονο στην πλατεια υπηρχαν 5- 10 ατομα που ειχαν ξεμεινει και αραζαν με φωτια και ζεσταινοντουσαν και δεν ηξερα ουτε εναν)
το τρελο ειναι οτι οι σιστες επεστρεψαν στη σταση που αραζανε αρχικα, αγνωστο το ποτε ακριβως, εγω παντως τους ειδα στις 04.50 και μετα απο 10 λεπτα που ξαναβγηκα να κοιταξω ειχαν φυγει (στις 04.00 που περασα απο το σημειο δεν υπηρχε κανεις). οποτε οι τυποι ειτε ειχαν πληρη επιγνωση της νεκρας που επικρατουσε εκεινη την ωρα και αλωνιζαν χωρις να φοβουνται κανεναν και τιποτα ειτε ηταν προκλητικα ηληθιοι και ασχετοι και απλως σταθηκαν τυχεροι
ο λογος που το ανεβαζω ειναι για να το μαθει οσος περισσοτερος κοσμος γινεται και να εχουμε το νου μας οταν κυκλοφορουμε ακομη και στα εξαρχεια τετοια νεκρα βραδια και για να ειμαστε προετοιμασμενοι απο δω και περα ωστε την επομενη φορα να ειμαστε εκει και να σιγουρευτουμε οτι οι σιστες θα εχουν την αντιμετωπιση που τους αξιζει
