Εξάρχεια: Προσπάθεια απαγωγής συντρόφισσας

0
187

Σήμερα το μεσημέρι (06/03) ενημερωθήκαμε στην mpalothia για την προσπάθεια απαγωγής συντρόφισσας. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο 04/03/2017 στις 3 το πρωί στην Ζωοδόχου Πηγής λίγο πριν την συμβολή με την Βαλτετσίου.

Κατά την επιστροφή της συντρόφισσας στο σπίτι της από μαγαζί της περιοχής, παρέα με μια φίλης της, αντιλήφθηκαν πως τις ακολουθούσε για λίγο ένας άντρας γύρω στα 30 – 35 χρονών.

Κατόπιν ο άντρας εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε μπροστά τους λίγο πριν την Βαλτετσίου και κοίταζε επίμονα την συντρόφισσα που είναι γνωστή λόγω της δράσης της. Την πλησίασε και ενώ πήγε να του μιλήσει  της άρπαξε και τα 2 χέρια και την τράβαγε λέγοντας της επιτακτικά και με ύφος, «εσύ θα έρθείς μαζί μου».

Η συντρόφισσα αντέδρασε, προσπάθησε να ξεφύγει και η φίλη της φώναζε να την αφήσει, ενώ αυτός προσπαθούσε να την σύρει προς την Αραχώβης. Παρά τις φωνές δεν υπήρχε κανείς στο σημείο κάτι που φαίνεται να το γνώριζε ο υποψήφιος απαγωγέας.

Όμως οι φωνές των συντροφισσών και η άμεση απειλή πως θα φάει κλωτσιά στα αρχίδια τον ανάγκασαν να τις αφήσει. Ταραγμένες οι συντρόφισσες πήγαν τρέχοντας στο σπίτι ενώ αυτός συνέχιζε να τις παρακολουθεί από απόσταση ποιους δρόμους έπαιρναν.

Την επόμενη μέρα και με βάση την περιγραφή των χαρακτηριστικών του απαγωγέα αναγνωρίστηκε (πιθανότατα) πως είναι ασφαλίτης που γυρνάει στην συγκεκριμένη περιοχή και πως προσπάθησε μόνος του (?) να απαγάγει την συντρόφισσα γιατί στόχευσε μόνο αυτή και όχι την φίλη της που βρίσκονταν μαζί. Το σύνολο της συμπεριφοράς του δεν παρέπεμπε σε βιαστή, ειδικά όταν ήταν τα ΜΑΤ ακριβώς απέναντι στην Χαρ. Τρικούπη να κοιτάνε συνέχεια κάτω στην Βαλτετσίου.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στην επίμονη παρουσία ασφαλιτών την τελευταία βδομάδα στα Εξάρχεια συν τις καταγγελίες για αστυνομική βία (περισσότερα εδώ) από ασφαλίτες συνολικά στο κέντρο της Αθήνας.

Και ένα μήνυμα για τους ασφαλίτες και το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. : είστε γελασμένοι αν νομίζετε πως δεν σας παίρνουμε χαμπάρι και δεν ξέρουμε ποιοι είστε.

mpalothia