Εξάρχεια: «DEALER ALERT» (Καταγγελία)

Λάβαμε 05/10/2019

Σήμερα το πρωί 05/10 λάβαμε την παρακάτω καταγγελία για άτομο που συχνάζει στην οδό Δερβενίων στα Εξάρχεια και για το οποίο υπάρχει πληθώρα καταγγελιών για επιθέσεις σε κοπέλες, πέρα από τη εμπλοκή του στο ναρκεμπόριο που γίνεται στα Εξάρχεια υπό την ουσιαστική κάλυψη που παρέχουν τα (πλέον μονίμως) εγκατεστημένα ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο του ακροδεξιού μοντέλου καταστολής που ευαγγελίζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση της ΝΔ, η αστυνομία δεν δύναται να εμποδίσει την «ιδιωτική πρωτοβουλία» και το «ελεύθερο εμπόριο» των ναρκοεμπόρων που γεμίζει με άφθονο μαύρο χρήμα τις τσέπες συγκεκριμένων ιεραρχημένων ομάδων που εφαρμόζουν το ίδιο νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο με αυτήν, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές που καταστρέφουν. Το πρόβλημα της κυβέρνησης και το αντικείμενο καταστολής της, είναι η ελεύθερη διακίνηση ιδεών που υπάρχει στα Εξάρχεια και η όποια πιθανότητα να αποτελέσουν μια ακόμα φορά την σπίθα σε οποιαδήποτε γενικευμένη αντίδραση που θα δημιουργήσει η νεοφιλελεύθερη πολιτική της.

Έτσι έμποροι ναρκωτικών, βιαστές, σεξιστές είναι ελεύθεροι να δρουν ακόμα και την ημέρα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οι καταλήψεις (προσφυγικές και πολιτικές), οι ιδέες, τα βιβλία, οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι και ότι άλλο μη αρεστό αποτελεί αντικείμενο βίαιης καταστολής.

Πολλές αντίστοιχες καταγγελίες έχουν γίνει. Είτε για εμπόριο ναρκωτικών, είτε για βιασμούς και επιθέσεις σε κοπέλες, ακόμα και για επιθέσεις σε συντρόφους. Φυσικό είναι όλοι αυτοί οι ναρκέμποροι να αισθάνονται ασφαλείς καθώς η «νομιμότητα και η τάξη» δεν τους ακουμπάει ποτέ μιας και έχουν τις (ποικίλες) ανάλογες πλάτες και τους πιο απίθανους ανθρώπους να τους υπερασπιστούν.

Σήμερα το μεσημέρι και πριν την δημοσίευση της καταγγελίας πληροφορηθήκαμε από αυτόπτες μάρτυρες πως ο συγκεκριμένος  επιτέθηκε πάλι σε κοπέλα στην Δερβενίων.

Λόγω του GDPR δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου, αλλά παραμένουν στην διάθεση του site μας.  Χαρακτηριστικό είναι πως κουβαλάει skateboard.

Ακολουθεί το υπόλοιπο κείμενο όπως μας στάλθηκε:

DEALER ALERT

O συγκεκριμένος εκτός από χρήστης, βιαστής, σεξιστής, είναι επιθετικός, απειλεί και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν όλοι αυτοί που επιβάλουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό στα Εξάρχεια.

 Όταν δεν αράζει κάνοντας χρήση στην Δερβενίων, παρενοχλεί κόσμο, πουλάει ναρκωτικά στα Εξάρχεια συμμετέχοντας στο ναρκεμπόριο, ζητάει χρήματα, απειλεί γυναίκες ή τις βιάζει.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες όχι μόνο στα Εξάρχεια αλλά και παντού. Όπου τον δείτε δείξτε του ότι είναι ανεπιθύμητος.

Σύντροφοι/ες ενάντια στον κοινωνικό κανιβαλισμό & τις μαφίες

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες