Εξάρχεια: Πέσιμο με μολότοφ στα ΜΑΤ στη Χ. Τρικούπη

0
212

Επίθεση έγινε πριν λίγη ώρα στη διμοιρία που φυλάει τα γραφεία του πασοκ στη Χαρ. Τρικούπη. Όπως αναφέρετε στο twitter πετάχτηκαν εναντίον τους περίπου 30 μολότοφ και αυτοί πρόλαβαν να ρίξουν μόνο 4 κρότου λάμψης.

Αμέσως έγινε επιδρομή από ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ στην πλατεία όπου την περικύκλωσαν και χτυπούσαν ανεξέλεγκτα μέσα στον κόσμο. Υπάρχουν αναφορές ότι ακούγονται ουρλιαχτά και επικρατεί συσκότιση στα Εξάρχεια.

Από τηλεφωνική επικοινωνία επίσης μάθαμε πως κάποιος γυρνούσε και άναβε φωτιές στους κάδους από το απόγευμα, χωρίς κανένα λόγο.

Μεγάλη επίθεση στη διμοιρία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια, πριν από 25-30 λεπτά. 20-30 μολότοφ με τους γείτονες να είναι στα μπαλκόνια και να φωνάζουν στους μπάτσους “καλή ανάσταση”, σύμφωνα με πολλαπλές μαρτυρίες.
Ακολούθησε εισβολή της συμμορίας της ΕΛ.ΑΣ και πογκρόμ επάνω στη πλατεία Εξαρχείων, χτυπώντας ανθρώπους στο σωρό. Αναφορές κάνουν συγκεκριμένα λόγο για ουρλιαχτά από διάφορες μεριές της πλατείας. Προς το παρόν ο κόσμος έχει αποτραβηχτεί μέσα στα μαγαζιά ενώ σε πολλούς δρόμους της γειτονιάς επικρατεί συσκότιση(συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια).Πολλά ΜΑΤ κατέβηκαν στη Στουρνάρη και πλησίασαν το κατειλημμένο Πολυτεχνείο αλλά πλέον έχουν αποτραβηχτεί από τη περιοχή μέσω των κάθετων δρόμων.

Ενημέρωση από #antireport και #rbnews