Εξάρχεια: Επίθεση των ΜΑΤ στο Κ*ΒΟΞ – ευθείες βολές με χημικά στον κόσμο

Αναφορές για σοβαρά τραυματίες από γκλομπ

01:15  Όπως αναφέρεται στα social media διμοιρίες των ΜΑΤ αφού πήραν εντολή από τους ανωτέρους τους, επιτέθηκαν στο συγκεντρωμένο κόσμο στην πλατεία με χημικά που τα έριχναν σε ευθεία βολή από όπλα. Στην συνέχεια προσπάθησαν να εισβάλουν στο Κ*ΒΟΞ, έσπασαν την τζαμένια πόρτα και έριξαν χημικά μέσα ενώ ήταν γεμάτο από κόσμο. Η προσπάθεια τους αποκρούστηκε ενώ υπάρχουν αναφορές για τραυματίες από χτυπήματα από τα γκλομπ. Ένας τραυματίας μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες.

Το όλο σκηνικό για την επίθεση στον συγκεντρωμένο κόσμο είχε στηθεί από νωρίς, καθώς υπάρχουν αναφορές στο twitter για έντονη παρουσία της ΔΙΑΣ και ΜΑΤ σε ολόκληρη την περιοχή των Εξαρχείων από το απόγευμα, όπου ήταν η καλεσμένη στις 18:00 η συγκέντρωση στην Μπουμπουλίνας, καθώς και εξακριβώσεις στοιχείων.

Αργότερα υπήρξαν συγκρούσεις με τα ΜΑΤ που έπνιξαν την περιοχή στα χημικά, ενώ τα ΜΑΤ πυροβολούσαν σε ευθεία βολή με χημικά πάνω στον κόσμο.  Σε όλη την διάρκεια διμοιρίες είχαν ζώσει την πλατεία Εξαρχείων από όλες τις μεριές.

Πληροφορίες αναφέρουν για τέσσερις προσαγωγές/συλλήψεις που οδηγούνται στην ΓΑΔΑ ενώ από τους ασυρμάτους της διμοιρίας της Τοσίτσα ακούγεται «θα πάμε στην κατάληψη», χωρίς να διευκρινίζεται σε ποια κατάληψη.

Όπως δημοσιεύτηκε στα Ραδιοφράγματα / Radiofragmata στις 00:56: Διμοιρία ΜΑΤ βρέθηκε στην πλατεία, πέταξε χημικά και ανεβαίνοντας προς Θεμιστοκλέους φώναζαν “κωλοτρυπίδια αυτά θα έχετε κάθε μέρα”, προκαλούσαν πολύ, γύρισαν στο ΒΟΞ, έσπασαν την είσοδο και πέταξαν χημικά μέσα στο ΒΟΞ. Κόσμος είναι ακόμα στην πλατεία… κόσμος μαζεύει τα γυαλιά από το ΒΟΞ. Η διμοιρία είναι στην Οικονόμου.

πηγές:  Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή,  Ραδιοφράγματα / Radiofragmata. Γιωργος Καλαϊτζίδης και twitter

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 1

Βίντεο (1/3): Η στιγμή της επίθεσης στο Βοξ. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 2

Βίντεο (2/3): Μπάτσοι επιτίθενται φραστικά μετά την επίθεση. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

Εισβολή ΜΑΤ στο Βοξ, 30.8.2019 – 3

Βίντεο (3/3): Το ΒΟΞ μετά την επίθεση. #antireport

Gepostet von Ραδιοφράγματα / Radiofragmata am Donnerstag, 29. August 2019

 

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες