Ενημέρωση για τους Κ. Σακκά και Γ. Δημητράκη

Λάβαμε 19/06/2019

Το υπουργείο δικαιοσύνης σε αγαστή συνεργασία με την αντιτρομοκρατική επιδίδονται σε ένα πόλεμο για γερά νευρά εναντίον συντρόφων.

Σήμερα μεταφέρθηκαν από τα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Θ. οι σύντροφοι Κ. Σακκάς και Γ. Δημητράκης στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών και Κομοτηνής αντίστοιχα, οι οποίες βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, κάνοντας έτσι ακόμα πιο δύσκολή την επαφή τους με συγγενείς μέσο επισκεπτηρίων.

Επιπλέον ο σύντροφος Γιάννης Δημητράκης βρίσκεται από την ώρα άφιξης του στην Κομοτηνή (12 το μεσημέρι), στα πειθαρχεία της φυλακής, αρχικά χωρίς καμία αιτιολόγηση, για να λάβει αργότερα και ο ίδιος αλλά και η δικηγόρος του την “εξήγηση” ότι η φυλακή έχει πληρότητα κρατουμένων και δεν υπάρχει χώρος στους θαλάμους! Ο σύντροφος έχει δηλώσει πως δεν πρόκειται να διανυκτερεύσει/μπει στο πειθαρχείο και πως για να τον αναγκάσουν για κάτι τέτοιο θα πρέπει να ασκήσουν βία εναντίον του.

Εμείς από την πλευρά μας δεν θα κάτσουμε με τα χέρια σταυρωμένα περιμένοντας την διεύθυνση φυλακών Κομοτηνής να πράξει τα αυτονόητα.

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες