Ενημέρωση για τις δίκες του Επαναστατικού Αγώνα

0
614

Λάβαμε 24/06/2020

Ενημέρωση για τις δίκες του Επαναστατικού Αγώνα

Για τις 2 Νοέμβρη του 2020 έχει οριστεί εκ νέου το εφετείο της Γ΄ δίκης του Επαναστατικού Αγώνα στο οποίο δικάζεται η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα για την επίθεση της οργάνωσης στη ΤτΕ – ΕΚΤ- και το γραφείο του ΔΝΤ στις 10 Απριλίου του 2014, για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Το εφετείο της Γ΄ δίκης είχε οριστεί αρχικά για τον Φεβρουάριο του 2020 αλλά αναβλήθηκε λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού.

Τον προσεχή Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στις 30/9 έχει οριστεί το εφετείο της 5ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά στην απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού το Φλεβάρη του 2016 που είχε οργανωθεί από την Πόλα Ρούπα καθώς επίσης και δύο απαλλοτριώσεις τραπεζών, της τράπεζας Πειραιώς στο νοσοκομείο Σωτηρία τον Ιούνιο του 2015 και της Εθνικής της Μαλεσίνας το Σεπτέμβριο του 2016.

Στις 29 Ιουνίου θα εκδοθεί η απόφαση για την 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά σε ληστείες τραπεζών που σύμφωνα με το κατηγορητήριο κάποιες απ’ αυτές έγιναν από τον Επαναστατικό Αγώνα. Η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση αυτή είχε επίσης αναβληθεί λόγω της καραντίνας του κορωνοϊού.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα

[email protected]