Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Ενημέρωση για απεργό πείνας Β. Δημακη

Ενημέρωση για απεργό πείνας Β. Δημακη

Ενημέρωση

Από τον κρατούμενο απέργο πείνας Βασίλη Δημάκη.:

Την Πέμπτη το απόγευμα που αισθάνθηκε αδιαθεσία πήγε στο ιατρείο κοντά στο κλείσιμο για μέτρηση πάλι και είχε χαμηλό ζάχαρο και ανεβασμένους παλμούς για το ζάχαρο ο γιατρός λέει ότι έχει αφυδάτωση και ήθελε να τον πάει νοσοκομείο.

Ο Βασίλης αρνήθηκε είπε ότι αν το κάνετε αυτό είναι επίθεση εναντίον του γιατί δεν θα το δεχτεί να κάνει την τελευταία μέτρηση την Πέμπτη διότι αύριο που είναι Παρασκευή το συμβούλιο θα πάρει την απόφαση για το ζήτημα της εκπαιδευτικής άδειας και έτσι υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ξαναδίνει εξετάσεις πριν την κοινοποίηση της απόφασης.

Την Παρασκευή του ανακοινώθηκε ότι Συμβούλιο διέκοψε την Πέμπτη και οτι θα συνεχίσει τη Δευτέρα χωρίς καν να εκδώσει απόφαση. Ο συγκρατουμενος μας περιμένει τη Δευτέρα να συνεδριάσει και την Τρίτη θεωρεί θα του δώσουν απάντηση, γιατί είναι ήδη πολύ καταβεβλημενος.

Ελπίζοντας ότι θα είναι θετική και ο συγκρατουμενος μας θα ξεκινήσει αποθεραπεία από την απεργία σε διαφορετική περίπτωση είναι αποφασισμένος σε περίπτωση άρνησης θα δεχτεί μεταφορά στο νοσοκομείο και θα μπει σε καθεστώς απομόνωσης και σε διαδικασία της λευκής απεργίας πείνας μέχρι τέλους. Οι χθεσινές μετρήσεις ήταν 69,2 κιλά ζάχαρο 74 παλμούς 110 και η πιεση της καρδιάς 7.

Ο συγκρατούμενος μας δεν ζητά κάποια τροποποίηση του νόμου ούτε να εξαιρεθεί από τους άλλους, απλά να ενσωματωθεί διότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις και με το παραπάνω δηλαδή απλά ζητά την εφαρμογή του νόμου και στο πρόσωπό του αίροντας την ιδιότυπη τιμωρήσει

Ευχόμαστε όλοι ότι το Συμβούλιο δεν θα ρισκάρει τη Ζωή του συγκρατουμενου μας Βασίλη Δημάκη για το αυτονόητο δικαίωμα του στην Εκπαίδευση!

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση