Αρχική » Antifa » Ελληνικό: Κράξιμο και εκδίωξη Σωραίων

Ελληνικό: Κράξιμο και εκδίωξη Σωραίων

Γύρω στις 12:30 (Κυριακή 6/5/2018) αντιληφθήκαμε την παρουσία του περιφερόμενου τσίρκου του Σώρρα έξω από τον Στ. Μετρό Ελληνικού. Μέσα σε λίγη ώρα 15 περίπου αντιφασίστες/στριες συγκεντρωθήκαμε στο σημείο με σκοπό να τους διώξουμε.

Τα εθνίκια ήταν γύρω στα 35 στον αριθμό, με τεράστιες ελληνικές σημαίες, μισθοφόρους ημι-φουσκωτούς και ουρλιάζαν από το μικρόφωνο ξερνόντας ρατσιστικό μίσος, εθνικιστικές μπουρδολογίες και κάθε λογής ψέμματα και συνωμοσίες.

Για μας ήταν δεδομένο, ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα έπρεπε να ξεκουμπιστούν από τη γειτονιά μας. Για αυτούς ήταν δεδομένο να καλέσουν τους μπάτσους για προστασία, οι οποίοι φυσικά ήρθαν άμεσα. Δεν χρειάστηκαν πολλά πολλά και παρά την παρουσία μπάτσων μέσα σε 10 λεπτά είχαν φορτώσει τα πανιά τους στα οχήματα και το θλιβερό τσίρκο ετοιμάστηκε για αναχώρηση.

Από την μεριά μας τους δηλώθηκε ξεκάθαρα οτι τέτοιες δημόσιες εθνικιστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν ανεκτές και την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο ευγενικοί/ες μαζί τους.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Αντιφασίστες/στριες από τα νότια

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση