Αρχική » Antifa » Ελευσίνα: Ενημέρωση από αντιφασιστική παρέμβαση [22/12]

Ελευσίνα: Ενημέρωση από αντιφασιστική παρέμβαση [22/12]

antifaelefsina

Την Πέμπτη 22/12 ομάδα συντρόφων ξεχυθήκαμε στους δρόμους τις πόλης για μία ακόμα αντιφασιστική παρέμβαση. Παρ ’όλο που η οργανωμένη παρουσία των φασιστών στην πόλη της ελευσίνας είναι πλέον ανύπαρκτη, παρατηρούμε ότι τα βοθρολύματα της χρυσής αυγής κάνουν προσπάθειες να βγουν οργανωμένα στον δρόμο σε διάφορες περιοχές της ελλάδας γι’ αυτό και θελήσαμε να περάσουμε ένα μήνυμα.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ!

Καθ’ όλη τη διάρκεια φωνάζαμε συνθήματα, πετούσαμε τρικάκια και βάφαμε τους τοίχους με σπρευ. Κινηθήκαμε προς την κεντρική πλατεία της πόλης όπου βρίσκεται στημένο το χριστουγεννιάτικο χωριό διαταράσσοντας ελάχιστα το καταναλωτικό πνεύμα των ημερών συνεχίζοντας προς το νυχτερινό κέντρο OLA OPA όπου φωνάξαμε συνθήματα, βάψαμε την πρόσοψη του και πετάξαμε τρικάκια. Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχει φιλοξενηθεί το 2014 η μοναδική ομιλία της χρυσής αυγής στην Ελευσίνα (να τονίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν πως οι φασίστες μαζί με τα ματ έφεραν μαζί τους και μερικούς ακροατές, καθώς οι ελευσίνιοι εκείνη την στιγμή διάλεξαν να πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία).

Έπειτα συνεχίσαμε ώσπου φτάσαμε στο μαγαζί του αρχιφασίστα της περιοχής (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την χρυσή αυγή). Το συγκεκριμένο μαγαζί βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το ΑΤ Ελευσίνας οπότε οι μπάτσοι (ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ) τρόμαξαν ιδιαίτερα όταν άκουσαν τις φωνές μας.

Τα τελευταία μας τρικάκια τα πετάξαμε στο μαγαζί του φασίστα, φωνάξαμε μερικά αντιφασιστικά και αντιμπατσικά συνθήματα και συνεχίσαμε προς το σημείο που είχαμε συγκεντρωθεί αρχικά για να διαλυθούμε. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τους ξεπλύνουν με δηλώσεις περί εκδημοκρατισμού, εμείς θα είμαστε στον δρόμο κατακτώντας όσο περισσότερο χώρο γίνεται για εμάς, αφήνοντας μηδενικό χώρο για τους εχθρούς της ελευθερίας.

Ευχαριστούμε τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που στήριξαν με την παρουσία τους.

Μαχητικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους από Περιστέρι που αντιμετώπισαν τους φασίστες όπως τους αρμόζει.

Non Serviam
Αναρχική ομάδα από την Ελευσίνα και τα πέριξ
Ενάντια στην κοινωνική ειρήνη.

Αναδημοσίευση από athens.indymedia.org

screenshot_1 screenshot_2

Δείτε επίσης

Πάτρα: Συγκέντρωση κατά των ζωολογικών κήπων και κάθε μορφής εγκλεισμού

Πέμπτη 28/9 στις 18:00 στην κατάληψη παραρτήματος( Κορίνθου και Αράτου) Η πρακτική της αιχμαλωσίας αποτελεί …

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων