Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Έκδοση περιοδικού Νe Cede

Έκδοση περιοδικού Νe Cede

Έκδοση περιοδικού Νe Cede

Μετά από σκέψεις, συζητήσεις και ζυμώσεις μεταξύ συντρόφων γύρω από το ζήτημα της φυλακής και του κόσμου που αυτή εκπροσωπεί, νιώσαμε την ανάγκη να προσθέσουμε κι εμείς μια ψηφίδα στο μωσαϊκό του αγώνα εναντίον της, καθώς επίσης, να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα για την προώθηση της αλληλεγγύης σε διεθνές επίπεδο. Για το σκοπό, αυτό θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο, μέσω του οποίου θα διαχέεται ο λόγος των κρατουμένων από διάφορα μέρη του κόσμου.

Αυτή η ανάγκη είναι που δημιούργησε το Ne cede, μιας έντυπης έκδοσης που θα φιλοξενεί στις σελίδες της κείμενα κρατουμένων από όλο τον κόσμο, όπως και κείμενα ατομικοτήτων και συλλογικοτήτων σχετικά με αυτούς. Ενίοτε θα υπάρχουν κείμενα που θα προκύπτουν από τους προβληματισμούς των συντακτών.

(Γιατί έντυπη εκδοση;)

Επιπλέον, σ’ αυτή την κοινωνία που η τεχνολογία έχει πια εισβάλλει σε κάθε πτυχή της ζωής μας, είναι για μας σημαντικό να συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε μέσω έντυπων εκδόσεων και να απεμπλεκόμαστε από τον αλόγιστο καταιγισμό της πληροφορίας στο διαδίκτυο. Εξίσου αντιλαμβανόμαστε και τη σημασία της διαπροσωπικής επαφής την οποία ενέχει η κυκλοφορία ενός έντυπου υλικού, διότι φέρνει συντρόφους κοντά και ενίοτε προκαλεί συζητήσεις-προβληματισμούς ανάμεσά τους.

Για επικοινωνία, καθώς και για παραγγελίες τευχών:
[email protected]

eksw tel mega

Δείτε επίσης

Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.: Αφισοκόλληση προπαγάνδισης στις γειτονιές του Πειραιά

Αφισοκόλληση πραγματοποιήθηκε σήμερα σε Πασαλιμάνι, Τερψιθέα, Μαρίνα Ζέα, Σωτήρος για την επικείμενη πορεία που θα …

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων