Δεύτερη σφαίρα στον Αλέξη από την ξεδιάντροπη δικαιοσύνη

0
736

Λάβαμε 25/09/2020 από Αναρχικοί Μεσσηνίας

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη έκανε πάλι το θαύμα της.

Ελεύθερος και με τη βούλα του Αρείου Πάγου ο δολοφόνος Κορκονέας Του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Δεν μας προκαλεί εντύπωση για το δικαστήριο που υποστήριξε την γερμανική κατοχή τη στιγμή που ο ελληνικός λαός πέθαινε της πείνας, το δικαστήριο του Κόλλια που υποστήριξε τη χούντα, και πολλά άλλα Δεν μας προκαλεί εντύπωση που φίμωσαν τους συνηγόρους υπεράσπισης με νομικίστικα κόλπα και τέλος δεν μας προκαλεί εντύπωση όλο αυτό το σχέδιο με σκοπό να σπάσουν τα ισόβια στο εφετείο της Λαμίας – όπως κι έγινε – με το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου, παρά το ότι τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο ( μπράβος σε νυχτερινό μπαρ της Καλαμάτας, τον αποκαλούσαν Ράμπο και τσαμπουκά, δράση ενάντια σε πολίτες, μετανάστες κλπ)

Βέβαια ο άνθρωπος τώρα που αφέθηκε ελεύθερος αποφάσισε να γίνει ευσεβής χριστιανός εκτελώντας χρέη επίτροπου στην Αγία Τριάδα Στούπας με τις ευλογίες του δεσπότη Μάνης, κρέας – νύχι με τους νεοναζί χρυσαυγίτες αφ’ ενός και με τ’ αποβράσματα του Καρατζαφύρερ αφ’ ετέρου.

Θα ήταν παράλειψη αν αφήναμε έξω την τοπική κοινωνία που έχει πολύ περίσσευμα από φασισμό αποδεχόμενη στις αγκάλες της τον δολοφόνο χωρίς φυσικά να τρέχει τίποτα – κι όχι μόνο – με πρωτεργάτες τον εκδότη της φασιστοφυλλάδας «’Αδούλωτη Μάνη» Γεώργιο Π. Δημακόγιαννη, και τον γιατρό Γεώργιο Β. Λουκάκο έκαναν έρανο για πληρωμή των εξόδων του δολοφόνου επιβραυεύοντας έτσι την πράξη του χωρίς μάλιστα μεταμέλεια.

Συμπερασματικά τόσο οι κρατικοί θεσμοί όπως Δικαιοσύνη, εκκλησία όσο και η τοπική κοινωνία – πλην εξαιρέσεων – κάνουν πλάτες απαλλάσσοντας δολοφόνους και οπλίζουν το χέρι του επόμενου Κορκονέα.

Όμως η ιστορία είναι αμείλικτη, εκδικείται και κάποια στιγμή ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς της.

Όσο και να θέλεις να νοιώθεις ελεύθερος η ψυχή του Αλέξη θα σε κυνηγάει για πάντα

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ / ΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ