Αρχική » Antifa » Δάφνη: Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις 07/11 και 10/11

Δάφνη: Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις 07/11 και 10/11

Η κεντρικό-πολιτική απομόνωση της Χρυσής Αυγής εδώ και 3,5 χρόνια από το αντιφασιστικό κίνημα που την έχει αντιμετωπίσει με υπομονή, επιμονή αλλά και μαχητικότητα την έχει αναγκάσει να δρα στο σκοτάδι ή με την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, προσπαθώντας να ανασυγκροτήσει το δυναμικό που της έχει απομείνει. Γραφεία σε όλη την Ελλάδα κλείνουν, στελέχη της αποχωρούν κάτω από τον φόβο του αντιφασιστικού ρεύματος και την έκμβαση της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενώ, οι εσωτερικές ακροδεξιές φωνές αμφισβήτησης που υπάρχουν, είναι απόρροια ενός γενικευμένου κλίματος που δίνει το τέμπο στο δικό μας στρατόπεδο και αποδυναμώνει συνεχώς τους φασίστες.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη Δάφνη. Η άρνηση να δοθεί η σημαία στον Αφγανό Αμίρ δημιούργησε μία ιδέα ακροδεξιάς ατμόσφαιρας που έδωσε την εντύπωση πως στην περιοχή της Δάφνης τα τσιράκια των αφεντικών μπορούν να πατήσουν πόδι.

Θα το μετανιώσουν άμεσα. Ο μαχητικός αντιφασισμός θα τσακίσει την παραμικρή κανιβαλιστική διάθεση εν τη γενέσει του και θα δώσει την ευκαιρία στην αλληλεγγυή να κυριαρχήσει ξανά. Εκμεταλλευόμενος τα γεγονότα, θα αναβαθμίσει τα θεμέλια του στις γειτονιές και θα προετοιμαστεί καλύτερα για τις επόμενες μεγάλες μάχες που θα ακολουθήσουν.

Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις στην Δάφνη:

  • Τρίτη 07/11 στην πλατεία Καλογήρων (μετρό Δάφνη) στις 6μμ.
  • Παρασκευή 10/11 στην πλατεία Καλογήρων (μετρό Δάφνη) στις 6μμ.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

Δείτε επίσης

ΣΥΒΧΨΑ: Ενημέρωση για την απεργία της Κυριακής 15/7/18

Λάβαμε 19/07/2018 H Κυριακή 15/7/18 αποτέλεσε έναν σημαντικό σταθμό στον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας, για …

Αφήστε μια απάντηση