Χανιά: Μικροφωνική-παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τ. Θεοφίλου [Πέμπτη 03/05, 19:00]

0
212

Πέμπτη 3/5, 19:00

Μικροφωνική παρέμβαση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Σάββατο 5/5, 15:00

Πορεία αλληλεγύης, Δημαρχείο Ρεθύμνου

Στις 27/3/2018 ο αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου και πρώην εποπτεύων εισαγγελέας της «αντιτρομοκρατικής» Ιωάννης Αγγελής άσκησε αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης με την οποία ο Τάσος Θεοφίλου κηρύχθηκε αθώος τον Ιούλιο του 2017.

Στις 11 Μάη θα εξεταστεί στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης. Αν γίνει δεκτή ο σύντροφος θα επιστρέψει στη φυλακή μέχρι να ξανά-δικαστεί από νέα σύνθεση δικαστών για όλες τις κατηγορίες.

τρομοκράτες, δολοφόνοι και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές!

“Όσο κι αν η «αντιτρομοκρατική», και ο κύκλος των χειραγωγούμενων από αυτή εισαγγελέων, φαίνεται να έχουν αποκτήσει μια σχεδόν εμμονική προσήλωση στο πρόσωπό μου, η υπόθεσή μου παραμένει μια υπόθεση που δεν είναι καθόλου προσωπική.
Είναι πολιτική και αφορά την κατασταλτική διαχείριση του αναρχικού χώρου, του ευρύτερου ανταγωνιστικού κινήματος και συνολικά της τάξης μας. Είναι πολιτική καθώς ανέδειξε κοινωνικά και έθεσε στη δημόσια κριτική όλες τις αιχμές της καταστολής, με πιο βασικές τον τρομονόμο, τη μεταφυσική χρήση του dna και την ποινικοποίηση προσωπικών και πολιτικών σχέσεων. Είναι πολιτική γιατί ανέδειξε τη δύναμη και την κοινωνική επιρροή του κινήματος. Γιατί απέδειξε ότι η «αντιτρομοκρατική» και οι χειραγωγούμενοι από αυτή δικαστικοί κύκλοι, παρότι ανεξέλεγκτοι, δεν είναι παντοδύναμοι. Και αυτό πρέπει να αποδειχτεί για μία ακόμα φορά στις 11 Μάη.”
Τάσος Θεοφίλου

via azadi.espivblogs.net