Χανιά: Κατάληψη στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης

από τη Συνέλευση Αλληλεγγύης σε Πρόσφυγες και Καταλήψεις

Λάβαμε 21/11/2019

Κατάληψη στο δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης, πραγματοποίησε μεγάλη ομάδα συντρόφων και συντροφισσών που συμμετέχουν στην Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και στους Πρόσφυγες.

Προβλήθηκε το κείμενο της Συνέλευσης Αλληλεγγύης που δίνει διορία 15 ημερών σε αφεντικά και φονιάδες προσφύγων, και στη συνέχεια παλιότερο βίντεο της Κατάληψης Rosa Nera, με την ιστορία, τη δουλειά, τις υποδομές και στο τέλος το πολιτικό πλαίσιο του εγχειρήματος της Rosa.

Θυμίζουμε το κείμενο της Συνέλευσης Αλληλεγγύης σε καταλήψεις και πρόσφυγες:

…20 – 11 – 2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Καλούνται όσοι εκμεταλλεύονται εργασία να αυξήσουν τους μισθούς κατά 200%, μειώνοντας αναλόγως τα ωράρια ή να προχωρήσουν στη συλλογική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής που κατέχουν κλέβοντας τον ανθρώπινο μόχθο.

Καλούνται επίσης να παραιτηθούν άμεσα από κάθε πολιτική ιδιότητα όσοι παρανόμως παραβιάζουν τις διεθνείς συνθήκες προστασίας των προσφύγων δολοφονώντας τους, φυλακίζοντας και απαγάγοντας ακόμα και παιδιά για να τα κλείσουν σε απάνθρωπα κλειστά κέντρα κράτησης χωρίς πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία.

Καλούνται όσοι απελαύνουν πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τη χώρα και να παραδώσουν τις αρμοδιότητες για την προστασία των προσφυγικών ζωών στα διεθνή κινήματα αλληλεγγύης.

Η προθεσμία για την υλοποίηση των εντολών μας είναι 15 ημέρες από την δημοσίευση της παρούσης στον τύπο. Αλλιώς δεν θα τα πάμε καλά… γλυκά το λέμε.

Ραντεβού στους δρόμους

Συνέλευση Αλληλεγγύης σε Πρόσφυγες και Καταλήψεις

Το video της παρέμβασης

 

 

Το βίντεο που έδειξε η ΝΕΑ τηλεόραση

Χανιά: Κατάληψη στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης

Link από το καθεστωτικό flashnews.gr

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες