Αρχική » Antifa » Χανιά: Ενημέρωση για την αντιφασιστική παρέμβαση – 3 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Χανιά: Ενημέρωση για την αντιφασιστική παρέμβαση – 3 συλλήψεις και 2 τραυματίες

Λάβαμε 06/06/2018

Νεώτερη ενημέρωση 01:05 

Οι δυο συλληφθέντες θα αφεθούν αργότερα καθώς πήραν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν, ενώ ξυλοκοπήθηκαν κατά την διάρκεια της κράτησης τους στο τμήμα.

Νεώτερη ενημέρωση 12:25

Αφέθηκε ο ένας αντιφασίστας προσαχθέντας που κρατούνταν στο μπατσομέγαρο αφού πήρε διήμερη παράταση για απολογία. Οι δυο αντιφασίστες παραμένουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Οι προσαγωγές έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις και για τους τρεις.

Νεώτερη ενημέρωση 23:12

Οι δυο αντιφασίστες βρίσκονται ακόμα στο νοσοκομείο μετά τα χτυπήματα που δέχθηκαν από μπάτσους και φασίστες.

Επίσης οι 2 μπάτσοι που τραυματίστηκαν μετά από ενημέρωση, ο ένας έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και ο δεύτερος κάκωση στο χέρι. Αυτό δημοσιεύεται ως αντίβαρο στην επικυρίαρχη προπαγάνδα.

Νεώτερη ενημέρωση 21:00

Οι προσαχθέντες είναι 3. Οι 2 από αυτούς είναι τραυματισμένοι αρκετά σοβαρά μετά από επίθεση των συγκεντρωμένων φασιστών υπό τις οδηγίες των μπάτσων. Επίσης από κοινού μπάτσοι και φασίστες χτύπησαν τους προσαχθέντες.

Οι  συγκεντρωμένοι αποτελούνταν από χρυσαυγίτες που φόραγαν φανερά τα νεοναζιστικά διακριτικά τους, παπάδες και διάφορους άλλους πατριδόπληκτους που βρήκαν την ευκαιρία να βγουν πάλι στους δρόμους των χανιών ενώ αναγνωρίστηκαν και μπράβοι.

21:45 Γίνεται συγκέντρωση αλληλεγγύης στο μπατσομέγαρο με τους μπάτσους να κρατάνε προκλητική στάση

αντιφασίστριες/αντιφασίστες

************

19:13 Με την αγαστή συνεργασία μπάτσων και μπράβων τα φασιστοειδή κατάφεραν να βγουν από τις τρύπες τους και να βγουν στην δημόσια σφαίρα. Κατά τη συμπλοκή με των συγκεντρωμένο κόσμο οι μπάτσοι δέσανε τρία άτομα το ένα είναι χτυπημένο στο κεφάλι.

Φασίστες , μπράβοι και λοιπά τσιράκια

Η φασιστική/πατριωτική ρητορική μίσους δεν θα μείνει αναπάντητη

athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 1)ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (8-6-18) ΚΑΙ 2) ΠΟΛΙΤΙΚΙΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ(18-5-2018)

Λάβαμε 21/08/2018 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ …

Αφήστε μια απάντηση