Χανιά: Αντιπολεμική συγκέντρωση

0
382

Λάβαμε στις 12 Ιανουαρίου 2024

Δεν συνηθίζουμε, δεν ξεχνάμε.

Ενώ οι “ειρηνευτικές” υπερδυνάμεις προκαλούν τον διεθνή διάλογο με υποκριτικές δηλώσεις περί κατάπαυσης του πυρός, η σφαγή συνεχίζεται αμείωτη και ανεμπόδιστη – αφού όλα τα “αποδοκιμάζουμε και καταδικάζουμε” στα ψηφίσματα του ΟΗΕ, δεν έχουν κανένα νόημα πια.

Μέρα με τη μέρα το ελληνικό κράτος βάφει με αίμα τη σύγχρονη ιστορία του, καθώς συνεχίζει να βάζει πλάτη και σε αυτόν τον πόλεμο με διευκολύνσεις σε φασίστες εγκληματίες, με τη βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα να δουλεύει ασταμάτητα, στέλνοντας πολεμοφόδια και πολεμικά αεροπλάνα στο Ισραήλ, με την αποστολή ελληνικών πλοίων, και με κάθε λογής συνεργασίες με το κράτος-δολοφόνο που θα μας εκπαιδεύσει άριστα στην τέχνη του πόλεμου.

Την ίδια στιγμή, η κατασπατάληση δημόσιου χρήματος για την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού μεγαλώνει την ώρα που σχολεία και νοσοκομεία καταρρέουν. Δεν έχουμε να φάμε, άλλα ας μην ανησυχούμε.. θα την κάνουμε μεγαλύτερη απ’ του γείτονα τη συλλογή πολεμικών “παιχνιδιών”, εξάλλου “είμαστε με την ειρήνη, γι’ αυτό τόση προετοιμασία κι εμπλοκή στον πόλεμο”…

Καλούμε στην αντιπολεμική συγκέντρωση που θα γίνει αύριο (Σάββατο 13/01), 12:00, στην πλ. Αγοράς.

Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.

Να σταματήσει η γενοκτονία.

Ασφαλείς και νόμιμες διόδους για τους πρόσφυγες.

Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών Χανίων

(σκίτσο του Naji al-Ali)