Αρχική » Antifa » Χανιά: Ανάληψη ευθύνης για σπάσιμο των γραφείων του Σώρρα

Χανιά: Ανάληψη ευθύνης για σπάσιμο των γραφείων του Σώρρα

Το βράδυ της κυριακής 4/2, ανήμερα της πατριωτικής φιέστας στο σύνταγμα, επισκεφτήκαμε τα γραφεία της ‘’Ελλήνων Έλευσις’’ στο κέντρο της πόλης σπάζοντάς τα. Με αυτή την κίνηση θέλαμε να δώσουμε μια μικρή απάντηση στον εθνικιστικό παροξυσμό των τελευταίων ημερών με αφορμή το ‘’μακεδονικό ζήτημα’’. Ένα ζήτημα που όλως τυχαίως έσκασε τη στιγμή που ένα ακόμα πακέτο μέτρων, μετά την τελευταία αξιολόγηση του eurogroup, τίθεται σταδιακά σε εφαρμογή από 1/1/2018. Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι λοιπόν η περίοδος που βγήκε στον αφρό το ‘’μακεδονικό’’, παρασύροντας μαζί του όλους τους φασιστο-φελούς αυτού του τόπου.

Χαιρετίζουμε όλους τους αντιφασίστες συντρόφους πανελλαδικά που με οξυμένα αντανακλαστικά και δυναμικές παρεμβάσεις στο δρόμο έκαναν ξεκάθαρο στους ‘’άτακτους’’ εθνικιστές, που βρήκαν ευκαιρία να ξεμυτίσουν με όπλο το πατριωτικό πλήθος, ότι ο δρόμος ανήκει στο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ και ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ και ΜΌΝΟ.

Αυτό που κρατάμε δεν είναι μια καμένη κατάληψη όπου πραγματοποιήθηκε με την οφθαλμοφανή ανοχή-παρακίνηση της αστυνομίας. Αυτό που κρατάμε είναι οι δεκάδες επιθέσεις σε όλο το εύρος του ακροδεξιού τόξου όλες αυτές τις μέρες. Κρατάμε την συσπείρωση του αντιφασιστικού κινήματος και τις οργανωτικές προσπάθειες περιφρουρήσεις και αυτοάμυνας στις γειτονιές καθώς. Κρατάμε τη μυρωδιά από το φρέσκο γαλανόλευκο αίμα…

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ LIBERTATIA,ΣΤΟΝ ΕΚΧ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ

ΟΣΟ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Αντιφασίστες-στριες

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση