Αθήνα: Σαμποτάζ σε ΑΤΜ για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Ο αμετανόητος αγωνιστής και αντάρτης πόλης Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται από τις 2/5/19 σε απεργία πείνας και πάλι, διεκδικώντας το αυτονόητο: την άδεια, την οποία δικαιούται και του στέρησε μέσω της άσκησης βέτο ο κρατικός λειτουργός, Εισαγγελέας Κωνσταντίνου υπό την πολιτική καθοδήγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Για ακόμα μία φορά το κράτος επιδεικνύει τον κατασταλτικό του χαρακτήρα σε εκείνους που αρνούνται να αποκηρύξουν τον αγώνα για την επανάσταση και την ένοπλη πάλη.

Σ’ αυτό το πλαίσιο επιλέξαμε να συμβάλλουμε στα σαμποτάζ που λαμβάνουν χώρα τς τελευταίες μέρες και που σκοπό έχουν να δείξουν έμπρακτα ότι ο Κουφοντίνας  -και κάθε αξιοπρεπής αγωνιστής – δεν είναι μόνος.

Εκφράζοντας με τη σειρά μας την αλληλεγγύη μας στον Κουφοντίνα επιλέξαμε να προκαλέσουμε στις 23/05 φθορές και να αχρηστεύσουμε την λειτουργία ΑΤΜ της Euronet, προμηθευτή υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών με έδρα τις ΗΠΑ, οι οποίες από κοινού με το ελληνικό κράτος επιδιώκουν την εξόντωση του Κουφοντίνα.

Επιλέξαμε να διαταράξουμε την κανονικότητα του τουριστικού κέντρου της Αθήνας, προμετωπίδα της περιβόητης Ανάπτυξης – ανάπτυξης για τα αφεντικά και το κράτος και καταστολής για τους αγωνιστές και τους καταπιεσμένους.

Αδεια τώρα στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Άμεση κατάργηση του εισεγγελικού βέτο

Αναρχικοί/ες

Πρωτότυπη δημοσίευση 23/05/2019
via athens.indymedia.org

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες