Αθήνα: Μαθήματα ελληνικής γλώσσας – Κέντρο αυτομόρφωσης Rosa de Foc

0
180

Ελληνικά μαθήματα αυτομόρφωσης 

Παρουσιάζουμε το επόμενο σημαντικό βήμα προς τους διεθνείς  για να εμπλακούν περισσότερο στο κίνημα. Παρά τη σημασία που δίνουμε στα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού σε μια πολυεθνική κοινότητα, καταλάβαμε από  εμπειρία ότι η εκμάθηση της βασικής γλώσσας  του τόπου όπου παλεύουμε, είναι ένα βασικό στοιχείο για να εμπλακούμε  στις δραστηριότητες του κινήματος.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας βοηθά επίσης να μοιραστούμε διαφορετικές εμπειρίες και γνώσεις, ένα κέρδος για την εξέλιξη των πεδίων του αγώνα. Γι ‘αυτό αποφασίσαμε και ξεκινάμε τα ελληνικά μαθήματα αυτομόρφωσης.

Αγωνιζόμαστε να κάνουμε το κίνημα πολυπολιτισμικό και πολύχρωμο, θέτοντας την υποδομή και τους πόρους για τους συντρόφους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πολεμήσουν στις χώρες τους για πολλούς λόγους και θέλουμε να μας δουν ως έναν πραγματικό διεθνή  πλαίσιο αγώνα.

Εστιάζουμε σε μακροπρόθεσμα εγχειρήματα και οργάνωση, προκειμένου να δημιουργήσουμε σταθερές και γερές βάσεις για τις επερχόμενες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αλλά ενώ δημιουργούμε συνθήκες για το μέλλον,ταυτόχροναπροωθούμε και εφαρμόζουμε την προσωπική μας εξέγερση στο παρόν.

κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα

[email protected]
rosadefoc.noblogs.org