Αθήνα: Κάλεσμα συμμετοχής για το 2ο Φεστιβάλ Ελευθεριακής Τέχνης

0
1321

Λάβαμε 08/09/2020

Κάλεσμα για το 2ο Φεστιβάλ Ελευθεριακής Τέχνης

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα φεστιβάλ όπου οι σχέσεις μεταξύ “καλλιτεχνών” και “κοινού”, “διοργανωτή” και “συμμετέχοντα”, διαρρηγνύονται μέσα από την οριζόντια και αντιιεραρχική διοργάνωσή του. Επιθυμία μας είναι ο κόσμος του φεστιβάλ να συνδιαμορφώσει όσο το δυνατόν περισσότερο σε όλες τις φάσεις της συλλογικής οργανωτικής διαδικασίας στο πλαίσιο της αντιεμπορευματικής λογικής.

Σας καλούμε, λοιπόν, να μας στείλετε τα έργα σας (ή ένα αντιπροσωπευτικό απόσπασμα σε μορφή βίντεο, κειμένου ή φωτογραφιών) στο [email protected], μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα, mail, τηλέφωνο) και να μοιραστείτε όποια άλλη συμπληρωματική ιδέα ή πληροφορία για το έργο/ έργα και τον τρόπο έκθεσής τους. Περιμένουμε τις δημιουργίες σας μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020, ώστε να αποτελέσουν μέρος του 2ου Φεστιβάλ Ελευθεριακής Τέχνης στο χώρο του ΑΚΝ, της Νομικής Σχολής και των δρόμων κοντά σε αυτή.

Παράλληλα με το κάλεσμα για αποστολή έργων και ιδεών, συμβαίνουν τακτικές ανοικτές συνελεύσεις για τη συνδιοργάνωση του φεστιβάλ, στις οποίες μπορεί να συμμετέχει όποιο επιθυμεί.

facebook event https://www.facebook.com/events/316618366326468/

Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής

Ενδεικτικά, θα βρείτε φωτογραφίες και υλικό από το περσινό φεστιβάλ στις παρακάτω διευθύνσεις:

2) Οι συναυλίες της 2ης ημέρας:

https://www.facebook.com/events/806155019742625/