Αρχική » mpalothia - BLOG | Τελευταία νέα » Αθήνα: Κάλεσμα για αντισυγκέντρωση στην ΓΑΔΑ με σκοπό την κατάληψη της [29/06, 18:00]

Αθήνα: Κάλεσμα για αντισυγκέντρωση στην ΓΑΔΑ με σκοπό την κατάληψη της [29/06, 18:00]

Ανταπαντώντας στο κάλεσμα της ΠΟΑΣΥ για συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων,

καλούμε την ίδια μέρα και ώρα 29/06 στις 18:00

έξω από την ΓΑΔΑ, Λ. Αλεξάνδρας 173.

Αφού οι περισσότερες διμοιρίες των ΜΑΤ θα «προστατεύουν» τους συνδικαλιστές τους στα Εξάρχεια, ας μετατρέψουμε την ΓΑΔΑ στην καινούργια κατάληψη που θα δώσει ώθηση στον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο, προμηθεύοντας μας κιόλας με όλο τον εξοπλισμό που βρίσκεται μέσα σε αυτό το κτίριο που έχουν κακοποιηθεί και βασανιστεί πολλές εκατοντάδες κοινωνικών αγωνιστών (αναρχικών αντιφασιστών και κομμουνιστών).

Είναι το κτήριο-σύμβολο της κρατικής καταστολής απέναντι σε κάθε εξεγερμένο άνθρωπο.

Είναι το κτήριο που εξέθρεψε και συνεχίζει την συνεργασία του με τους νεοναζί της Χ, των ΑΜΕ κ.α., τα κρατητήρια του οποίου, έχουν βαφτεί με το αίμα των βασανισμένων αντιφασιστών και αναρχικών που έχουν περάσει από εκεί μέσα.

Εκεί στήνονται όλες οι δολοπλοκίες της αντιτρομοκρατικής για τις καταδίκες όσων απλά δηλώνουν αναρχικοί ή έστω έχουν σχέση με άτομα του αναρχικού χώρου (πχ Θεοφίλου, Ηριάννα Β.Λ.).

Για αυτούς και χιλιάδες ακόμα λόγους της αστυνομικής/κρατικής/δικαστικής βίας που ασκείται καθημερινά στο σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτό το αστικό μόρφωμα που ονομάζεται ελλάδα

Καλούμε σε αντισυγκέντρωση στη ΓΑΔΑ με σκοπό την κατάληψη της

Ομάδα Ανταπόδοσης

Σημείωση ομάδας mpalothia: Δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο κάλεσμα είναι τρολιά ή ισχύει. Είτε είναι τρολιά είτε όχι, το δημοσιεύουμε ως μια διαφορετική άποψη και προσέγγιση στο κάλεσμα των συνδικαλιστών μπάτσων στην πλατεία Εξαρχείων. Το συγκεκριμένο άρθρο στάλθηκε με την ανώνυμη δημοσίευση.

Δείτε επίσης

Αθήνα: Ενημέρωση από την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Οι πληροφορίες προέρχονται από τηλεφωνικές ενημερώσεις και από άλλες πηγές (που θα αναφέρονται) 18:20 Ενώ …

Αφήστε μια απάντηση

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων