Αθήνα: Φασίστες στον τόπο της δολοφονίας του Ζακ

Λιγότεροι από 10 θλιβεροί φασίστες (ανάμεσά τους και φασίστες θηλυκού γένους) έκαναν πέρασμα-αστραπή, μην τους πάρει κανένα μάτι, από το σημείο της δολοφονία του Ζακ σήμερα το πρωί. Οι φασίστες λέρωσαν με χαρτιά τη γύρω περιοχή και φώναξαν ρατσιστικά και ομοφοβικά συνθήματα.

Αμέσως αποχώρησαν από το σημείο, αφού όμως έγιναν αντιληπτοί από άτομα που τους ακολούθησαν και εντόπισαν την προέλευση ορισμένων από αυτούς. Παρά την υπογραφή “ΕΣΑ” με το χαρακτηριστικό σίγμα-κεραυνό Βρετανικής προέλευσης (σήμα της βρετανικής φασιστικής ένωσης) που έχει χρησιμοποιήσει το μέτωπο νεολαίας της χ.α. και το περιοδικό “αντεπίθεση”, όπως διαπιστώθηκε, πρόσκεινται στη γνωστή νεοναζιστική οργάνωση χρησοί αβγοί.

Περαστικοί-μάρτυρες της θλιβερής κουστωδίας, παρά τη μακάβρια φόρτιση του σημείου, με δυσκολία συγκρατούσαν τα γέλια τους για τη “σιωπηλή πλειοψηφία” των μόλις 10 οπαδών της “τελικής λύσης” των ναζί.

Η πρώτη φωτογραφία από αρχείο όπου φαίνεται το σύμβολο δίπλα σ’ αυτά της χ.α.

via athens.indymedia.org

Φωτογραφίες από καθεστωτικό

Αθήνα: Φασίστες στον τόπο της δολοφονίας του Ζακ Αθήνα: Φασίστες στον τόπο της δολοφονίας του Ζακ Αθήνα: Φασίστες στον τόπο της δολοφονίας του Ζακ Αθήνα: Φασίστες στον τόπο της δολοφονίας του Ζακ Αθήνα: Φασίστες στον τόπο της δολοφονίας του Ζακ

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες