Αθήνα: Εκδηλώσεις ελευθεριακής τέχνης vol.1

Λάβαμε 03/11/2020

Εκδηλώσεις ελευθεριακής τέχνης vol.1

Σύμφωνα με απόφαση της ανοιχτής συνέλευσης του Φεστιβάλ Ελευθεριακής Τέχνης, οι επόμενοι μήνες θα κατακλυστούν από δράσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις τέχνης.

Συγκεκριμένα, ξεκινώντας από τον Νοέμβριο, το σαββατοκύριακο 7-8/11/2020 θα είναι αφιερωμένο στη φωτογραφία. Την πρώτη μέρα του διημέρου θα διεξαχθεί workshop φωτογραφίας/ ρεπορτάζ, με θεωρητικό και πρακτικό μέρος , ενώ την επόμενη, θα γίνει μια συζήτηση με τον Γιώργο Νικολαΐδης σχετικά με τη φωτογραφία ως μέσο και τέχνη, συζήτηση αφορμώμενη από το πλούσιο έργο του.

Επιπλέον, 20/11 μαζευόμαστε όλα στο χώρο του ΑΚΝ για να φτιάξουμε ένα μεγάλο συλλογικό κολάζ που πιθανώς αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για να «στολίσει» τη Νομική ως πανό. (*δράση-έκπληξη, δεν αναφέρεται στην αφίσα)

Ο Δεκέμβρης είναι αφιερωμένος στην τέχνη πάνω στους τοίχους. Έτσι, θα προβληθούν ντοκιμαντέρ για τις τοιχογραφίες και τα graffiti, από Αμερική μέχρι Βραζιλία, ενώ θα διεξαχθεί και σχετικό workshop (20/12/2020), ανοικτό σε αρχάριες και προσχωρημένα. Επίσης, λίγες μέρες νωρίτερα, θα υπάρχει workshop χορού-αυτοσχεδιασμού 12/12/2020.

Μέσα στις επόμενες μέρες, θα ανεβούν πιο αναλυτικές περιγραφές των εκδηλώσεων και πιθανώς θα προστίθενται αυθόρμητα καλέσματα.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 : Workshop φωτογραφιας/ρεπορτάζ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020: Συζήτηση για τη φωτογραφία και παρουσίαση του βιβλίου “είμαστε τρελοί και ευτυχισμένοι” από τον Γιώργο Νικολαΐδη

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020: Συλλογική σύνθεση κολλάζ

Σάββατο 12 Δεκέμβρη 2020: Workshop χορού-αυτοσχεδιασμού + Προβολή ταινίας Murs murs της Ανιές Βαρντά

Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2020: Workshop graffity + Προβολή ταινίας Pixo των João Wainer and Roberto T. Oliveira

*spoiler alert: είναι vol.1, είναι απλά η αρχή

facebook event: Εκδηλώσεις ελευθεριακής τέχνης vol.1

Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής

Αθήνα: Εκδηλώσεις ελευθεριακής τέχνης vol.1

Απαντήστε

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες