Αθήνα : Αντιφασιστική περιπολία στο κέντρο

Από την αντιφασιστική περιπολία Από Ψειρή προς Σύνταγμα

 

Ενημέρωση από σύντροφο

Σήμερα το βράδυ ξεκίνησε αντιφασιστική περιπολία στο κέντρο της Αθήνας από συντρόφους και συντρόφισσες αναρχικ@ς και αντιφασίστες/αντιφασίστριες.

Μετά τις 10:30 μμ βγήκαν πάνω από 200 άτομα περιπολία στο κέντρο. Ξεκίνησαν από Εξάρχεια και πέρασαν από Πανεπιστημίου, Ερμού, Μοναστηράκι, Ψειρή, Ομόνοια κ.α. και επέστρεψαν συντεταγμένα στα
Εξάρχεια.

Σε όλη την διάρκεια της πορείας δεν συνάντησαν κανένα φασίστα καθώς είχαν εξαφανιστεί μετά τις δολοφονικές επιθέσεις που έκαναν εναντίον μεταναστών. 

Κατά την διάρκεια της πορείας εντοπίστηκε το ξενοδοχείο που μένουν οι γερμανοί νεοναζί κοντά στο σύνταγμα προς την περιοχή της Πλάκας. Το ξενοδοχείο λέγεται Ερμής και το φυλάνε ΟΠΚΕ και μπάτσοι.

Όπως το πλησίαζαν οι σύντροφοι έκαναν την εμφάνιση τους διμοιρίες ΜΑΤ στα γύρω στενά.

Για πολλοστή φορά μέσα σε ένα μόνο 24ώρο η αριστεροακροδεξιά κυβέρνηση αποδεικνύει πόσο πολύ προστατεύει τους νεοναζί της χρυσής αυγής και τους γερμανούς νεοναζί που τους παρουσίασαν κιόλας ως “τουρίστες”. Αφού τους αφήνουν να σφάζουν ανεξέλεγκτα μετανάστες, απλώνουν δίχτυ από δυνάμεις καταστολής να τους προστατέψουν.

Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα άλλωστε με την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και των πορειών αύριο που γίνεται για να προστατεύσει τους νεοναζί μιας και όλος ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί τώρα που έμαθαν και από τα καθεστωτικά πλέον πως οι γερμανοί νεοναζί είναι φιλοξενούμενοι της χρυσής αυγής με την ανοχή των συριζανελ.

Αλλά μην ξεχνάνε κάτι

ANTIFA σημαίνει επίθεση

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί μπισκότα σε ορισμένες λειτουργίες της ΕντάξειΠληροφορίες