Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για επίθεση στα γραφεία του Σύριζα

0
206

Για ένα Μαύρο Μάη

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/5 αποφασίσαμε να επιτεθούμε στα γραφεία του Σύριζα στους Αμπελόκηπους σπάζοντας τα τζάμια και πετώντας μπογιές. Με την κίνηση αυτή, πέρα από το δεδομένο μίσος μας προς κάθε θεσμό εξουσίας, ανεξαρτήτως πρόσημου, θελήσαμε να εκφράσουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στον πολιτικό κρατούμενο και απεργό πείνας, από 2/5 Δ. Κουφοντίνα που διεκδικεί το δικαίωμα του στην άδεια.

Τις τελευταίες μέρες πλήθος ενεργειών πραγματοποιούνται τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα. Έτσι και εμείς με την σειρά μας κάνουμε ξεκάθαρο στο κράτος πως σε όποιο πολιτικό παιχνίδι πάιζεται εις βάρος των συντρόφων μας, θα απαντάμε αναλόγως. Η ένοπλη δράση για εμάς είναι αναπόσπαστο κομμάτι των αναρχικών / επαναστατικών κινημάτων και ο Δημήτρης Κουφοντίνας ένας αγωνιστής σύμβολο του αντάρτικου πόλης.

Τέλος αφιερώνουμε τη δράση στο σύντροφο Mauricio Morales ο οποίος πριν 10 χρόνια, στις 22/5  έπεσε μαχόμενος όταν εξεράγη πάνω του, η βόμβα που επρόκειτο να τοποθετήσει.

Τιμή για πάντα στους νεκρούς μας. Μαχητική αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους.

ΥΓ. Ενώ γράφονταν αυτές οι γραμμές ο Δημήτρης Κουφοντίνας σταμάτησε την απεργία πείνας. Ευχόμαστε στον σύντροφο καλή ανάρρωση και δύναμη.

Αναρχικός Πυρήνας “Τιμή στον Mauricio Morales”

Πρωτότυπη δημοσίευση 24/05/2019
via athens.indymedia.org