Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για συμμετοχή σε επιθέσεις εναντίον ΜΑΤ

0
168

09-10.07.2016

Στις 9 Ιουλίου, ξημερώματα 10ης συμμετείχαμε στις επιθέσεις εναντίον των ένοπλων διασφαλιστών της τάξης, διατρανώνοντας την πρόθεση μας να μετατρέψουμε τον πλανήτη σ’ ένα διαρκές πεδίο μάχης.

Επιλέξαμε να φλογίσουμε τη νύχτα παρέα με άλλους τρελούς και εξεγερμένους υπενθυμίζοντας ακόμα μια φορά πως σε κάθε καταδίκη αναρχικών συντρόφων, για κάθε κατασταλτική επέλαση, για κάθε κρατική δολοφονία θα δίνονται ηχηρές απαντήσεις στους δρόμους της μητρόπολης και όχι μόνο. Απαντήσεις με μελάνι, με φωτιά, με δυναμίτη σε κάθε σφίξιμο στις θηλιές των εξεγερμένων και αιχμαλώτων. Απαντήσεις που θα πιστοποιούν την παρουσία υπονομευτών της κοινωνίας ενσαρκώνοντας τις προοπτικές της καταστροφής του κράτους, του κεφαλαίου, της εξουσίας.

Το τελευταίο διάστημα το κράτος μέσω του δικαστικού πλοκαμιού έχει εξαπολύσει δριμεία επίθεση καταστολής εναντίων των αιχμαλώτων και καταζητούμενων συνεργών της Σ.Π.Φ και της υπόθεσης Βελβεντού. Κάθε καταδικαστικό πόρισμα και λίγη ακόμα βενζίνη που θα ξεχειλίζει το μπουκάλι. Κάθε ένας χρόνος κάθειρξης συντρόφων, χίλιες αφορμές για επίθεση.

Στην απέναντι όχθη του ατλαντικού οι ένστολες ένσαρκες μηχανές φόνου, ρατσιστές σερίφηδες στις Η.Π.Α εκτελούν καθημερινά και αναίσχυντα μαύρους νεολαίους. Ο ρατσισμός, πέρα από εγγενές στοιχείο του κράτους των Η.Π.Α, έχει όνομα, ιδιότητα, καταλαμβάνει χώρο, και καταναλώνει το οξυγόνο μας. Οργή και λύσσα για κάθε μπλε σκουπίδι.

Ακόμα και τίποτα όμως απ’ αυτά να μην συνέβαινε, ο καναπές δεν θα μας χωρούσε, οι στιγμές της εξέγερσης είναι δικιά μας ρήξη με το υπάρχον, οι στιγμές της επίθεσης, του νοθευμένου απ’ τα δακρυγόνα και αναθυμιάσεις αέρα βαθιές απελευθερωτικές ανάσες.

Εύφλεκτα σινιάλα στους συντρόφους της κατάληψης RIGAER 94. Χαιρετίζουμε το κάλεσμα τους για έναν Μαύρο Ιούλη. Ελπίζουμε να δούμε τους δρόμους του Βερολίνου να φλέγονται και θα ’μαστε νοητά στο πλάι των συντρόφων.

Οι νύχτες ανήκουν στους εξεγερμένους, οι δρόμοι στους δημιουργούς καταστροφής. Κάθε ένα από τα εκατοντάδες μπουκάλια που φώτισαν τη νύχτα του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στους συντρόφους που εξεγείρονται, οπλίζονται και επιτίθενται.

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ

Αναδημοσίευση από gr-contrainfo.espiv.net