Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για καταδρομική στον ιερό ναό στην συμβολή Μπουμπουλίνας και Μετσόβου

0
205

Σήμερα το βράδυ (15-16/03) αποφασίσαμε να επιτεθούμε σε έναν από τους κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους με σπασιματικές, ρίψιμο μολότοφ μπογιάς και συνθήματα ενάντια στην πατριαρχία και υπέρ των εκκενωμένων καταλήψεων. Ήταν η απάντησή μας στην επιλογή τους να χτυπήσουν βασικούς δυναμικούς παράγοντες του αναρχικού κινήματος.

Μία μίνιμουμ συνεισφορά μας στο γενικότερο ψηφιδωτό της αντίστασης ενάντια στην επέλαση της καταστολής και μία πρωτοβουλία που ελπίζουμε να συμπαρασύρει κι άλλους αρνητές του τώρα στην υλοποίηση της

Υπόθεσης με πολύμορφες και πολυτασικές τακτικές μητροπολιτικού αγώνα. Δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερα συνθήκες και λόγους για να επιτεθούμε. Τους έχουμε από την μέρα που συνειδητοποιήσαμε τον εαυτό μας.

Εκτός από την γενικευμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις και όχι μόνο, συγκεκριμένα σήμερα και συγκεκριμένα σε ιερό ναό, επιτεθήκαμε μετά και από το δικαστήριο του βρωμόπαπα που εξαπέλυσε οχετό μίσους προς ομοφυλόφιλους πρίν χρόνια σε δημόσια μέσα.

Δηλώνουμε την υποστήριξη μας σε οποιοδήποτε άτομο έχει βιώσει τέτοιο σεξιστικό μένος και επίσης στις καταλήψεις που δέχτηκαν συντονισμένη επίθεση από το κράτος και τους λακέδες τους.

ΚΑΤΩ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ-ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

via athens.indymedia.org