Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΔράσεις - ActionsΑθήνα: Ανάληψη ευθύνης για επίθεση

Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης για επίθεση

IMG_20160721_021415

Το βράδυ της Τετάρτης 20/7/16 στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παραμυθίας πραγματοποιήθηκε επίθεση με μπογιές στην επιχείρηση της κόρης του Γ. Προβόπουλου, πρώην διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος. Το συγκεκριμένο ακίνητο εκδόθηκε σε πλειστηριασμό και κατέληξε στα χέρια της κόρης του Προβόπουλου σαν δώρο του πατέρα της από τα κλεμμένα αποκτήματα των τοκογλύφων των τραπεζών.

Ο Γ. Προβόπουλος υπήρξε διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος το χρονικό διάστημα 2008-2014. Η βρώμικη ύπαρξη του καταγράφεται στο βιογραφικό του σε όλες τις τράπεζες του ελληνικού συστήματος , έχοντας περάσει στα χέρια του την ALPHA BANK, MARFIN, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, και άλλες.

Ως προσκυνημένος δούλος του χρήματος και της εξουσίας του ,υπηρέτησε πιστά το καθεστώς και έγινε το τσιράκι τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ. Τέτοια καθεστωτικά γουρούνια αυτού του συναφιού έστησαν στις πλάτες των κατατρεγμένων αυτής της κοινωνίας τις μεγαλύτερες απάτες. Ο Προβόπουλος είναι ένας από αυτούς και οι μπογιές είναι η έμμεση προειδοποίηση. Τα ξεφτιλίκια αυτού του βρωμοτοκογλύφου είναι γνωστά και αναμφίβολα αξέχαστα για κάποιους. Το καθεστώς Προβόπουλου καταχράστηκε και καταπάτησε τόσο τα δημόσια ταμεία όσο και τα λεφτά ιδιωτών που έπεσαν θύματά του. Τα σκάνδαλα που εμπλέκεται είναι πολλά ,όσα ακριβώς είναι και τα λεφτά που έκανε πατώντας επί πτωμάτων. Η υπόθεση MARFIN, η αγορά ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου, τα δανεικά στη μονή Βατοπεδίου, το PSI, είναι λίγα από αυτά. Επίσης ο όμιλος Καρούζου έπαιρνε δάνεια από το 2003 από την εμπορική που τότε διετέλεσε αρμοδιότητες προέδρου ο κολλητός του φίλος Γ. Προβόπουλος. Αλλά τα χοντρά λεφτά έπεσαν από ΠΕΙΡΑΙΩΣ και MILLENIUM που υπήρξε αντιπρόεδρος.

Μέχρι το θάνατο όσων εξυπηρετούν κράτος και κεφάλαιο, η ισοπέδωση γι’ αυτά τα παράσιτα είναι η άσβεστη επιθυμία μας. Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη της δράσης που λέρωσαν το μαγαζί της Προβοπούλου και στηρίζουμε μέχρι τέλους οποιαδήποτε πράξη με πολιτική υπόσταση που χαρακτηρίζει τη πορεία του καθημερινού αγώνα αντίστασης για τη κοινωνική επανάσταση

.ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ

Must Read