Αρχική » Antifa » Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης

Αθήνα: Ανάληψη ευθύνης

Την Πέμπτη 1/2 αργά το απόγευμα επιτεθήκαμε με μπογιές στα γραφεία της «Επιτροπής Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων”, στην οδό Σόλωνος 123. Η εν λόγω Επιτροπή ήταν εκ των διοργανωτών του πρόσφατου εθνοφασιστικού συλλαλητηρίου της Αθήνας και στις τάξεις της ανήκουν γνωστοί φασίστες, όπως ο εκδότης (και καρπαζοεισπράκτορας) Γ. Γιαννάκενας.

Το γεγονός ότι σκουπίδια σαν αυτά στεγάζονται στην καρδιά των Εξαρχείων μας δείχνει, ότι ο εχθρός είναι παντού και είναι καθήκον μας να τον χώνουμε κάθε φορά όλο και πιο βαθειά στο σκοτάδι του.

Ότι και να κάνετε, όπου και να βρίσκεστε θα μας βρίσκετε μπροστά σας.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Συντροφικούς χαιρετισμούς σε όλο τον αντιφασιστικό κόσμο που περιφρούρησε τους δρόμους και τις καταλήψεις απέναντι στον εθνοφασιστικό συρφετό.

Σε Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και τα υπουργεία.

Αντιφασίστες/Αντιφασίστριες

via athens.indymedia.org

Δείτε επίσης

Αθήνα: Τουρνουά Ποδοσφαίρου στο Λόφο του Στρέφη με μουσική, φαγητό και ποτό

Για εμάς η εκκένωση και κατεδάφιση του κατειλημμένου γυμναστηρίου είναι μια ξεκάθαρη επίθεση σε εκείνους και εκείνες που δεν χωράνε στον κανιβαλιστικό κόσμο της εξουσίας, που προσπαθούν μέσω της αυτοοργάνωσης να αντιπροτάξουν έναν άλλον τρόπο ζωής και εναντιώνονται στο κράτος και το κεφάλαιο. Οι καταλήψεις είναι δομές αντίστασης, κάλυψης αναγκών και βάσεις ενός πολύμορφου α/α κινήματος και θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο, ότι θα διεκδικούμε τον ζωτικό χώρο με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Αφήστε μια απάντηση